keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Päivän saldo


Tässä on päivän ostokseni; Marimekon pikkuruinen pillerirasia ja pari postimerkkiä. Posti on liikelaitoksena ruvennut ovelaksi; myyvät kaikkea kohtuuhintaista ja kivaa, mm. Marimekon tuotteita sekä muita kauniita tuotteita. Niihinhän minä sitten usein sorrun kun asioin postissa muutenkin aika usein. Nykyään monet postit ovat kaupan yhteydessä, ja niissä on helppo piipahtaa katselemassa uutuuksia.

Tänään on juuri sellainen päivä kelinkin puolesta, että olen syönyt pakastepizzaa, juonut limsaa ja syönyt jäätelöä. Vatsa ja elimistö kaipaisivat raikkaita hedelmiä, mansikoita ja tuoreita salaatteja, mutta niin sitä vaan näkee itsensä vetämässä ihan muuta.. ;-( Se on kolean ilman syytä!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana rasia,minäki halua tuollaisen;)taas yks lomapäivä mennyt,siivoilin kunnolla ja leivoin,lapsetki ihmetteli mikä mulla on kun leivon...ehkä tää loma tekee rennommaksi ja ehtii joskus kotonaki tehdä jotain.

Sooloilija kirjoitti...

Niitä on sitten Marimekon myymälässä eri kuoseilla, postissa oli vain tätä mansikkaa.

katriina kirjoitti...

Postin rouvat ovat suorastaan huvittavia myynti-innossaan. On varmaan käyty sen seitsemän kurssia markkinoinnista tai sitten saavat provisiopalkkaa, muuten en voi sitä suunnatonta innokkuutta selittää. Mutta tavarat ovat houkuttelevia"

Sooloilija kirjoitti...

Juu tavarat hyviä, mutta minua ärsyttää se innokas tuotteiden esittely. Ihminenhän ostaa silloin kun itselle sopii eikä silloin kun joku esittelee ja kehottaa ostamaan. Postimerkkejäkin kuulemma kannattaisi ostaa aina vihkolliset, mutta minä ostan aina yhtä ja kahta merkkiä kerrallaan. Lehtiäkin kassalla innostavat tilaamaan, se on myös häiritsevää.

Helmiina kirjoitti...

Meidän postissa on näköjään ihan eri meininki. Jonoa ei ole koskaan, niin että ei ennätä katsoa ympärilleen mitä houkuttimia siellä on. Kassalla toki kysytään tuleeko muuta, mutta mitään ei ole tyrkytetty. Tai ehkä kaikki johtuu siitä, että käyn postissa juuri ennen sulkemista, jolloin siellä ei ole ketään ja myyjillä on kiire kotiin, joten eivät intoudu mitään tyrkyttämäänkään.

Anne kirjoitti...

Minäkin näin noita rasioita postissa, ovat kyllä syötävän söpöjä! Mansikoitakin tekee jo kovasti mieli, mutta ei niitä "muovisia" espanjalaisia, joita lähikaupassa myydään.

Papi kirjoitti...

Tuotteiden esittely Suomessa on kuitenkin vielä aika maltillista, onneksi. Tuolla jossain se ahdistaa ihan oikeasti.

Sään vaihtelut ja varsinkin sateet ovat mielenkiintoisia. Itse olen varmaankin niin luonnon kanssa synkassa, että minua ei haittaa mikään. Keli on se mikä on ja se siitä.

Mutta niihin Serranoihin peijooni vieköön olen jäänyt koukkuun.

-Anne- kirjoitti...

Loistava idea säilyttää postareita tuollaisessa rasiassa! Taidan käydä Marimekon liikkeessä katsomassa minkälaisia kuoseja löytyy.
(Huomaan kulutushysteerikon sisälläni heräävän, nyt kun tiedän että minulla on tuloja tiedossa...)

Anonyymi kirjoitti...

Olen ostanut "sattumalta" kaikkea kivaa myös sinun tapaasi postista. Toissavuotisen äitienpäiväkortin,jonka lähetin Lahteen äidilleni muistamme molemmat erityisesti. Se oli korttinakin kaunis, mutta se sisälsi lahjana unikonsiemeniä. Äitini on armoton palstaviljelijä. Niistä äitienpäiväkukista olikin iloa koko kesäksi.

Krisu