sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Vihdoin!


Vihdoin ja viimein sain pestyä osan ikkunoista. Kylläpä ne olivat rapaiset ulkopuolelta, se johtuu tien ja liikenteen läheisyydestä. Tyttären kanssa mietittiin, että onko keittiön ikkunan edessä oleva kaunis ja rehevä puu puistolehmus. Googletimme lehmusten kuvia ja päädyimme siihen, että tämä puu on juuri sitä puisto-mallia.. Tien varrella on niitä useampia, ja olohuoneenkin ikkunasta katsottuna näkyy samanlainen iso ja kaunis puu. Sen vihreys on kuulasta!

7 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Meillä on vasta keittiön lasi pesty, ja kylläpä maailma kirkastui!
Muut taitavat sitten jäädäkin...

arleena kirjoitti...

Vihreät puut ovat ikkunastakin ihailtuna rentouttavia ja virtaa antavia.

pikkujutut kirjoitti...

Tuohon elokuvaan,minkä edellisessä postauksessa mainitsit.En tiennyt mitä odottaa ja olin positiivisesti yllättynyt. Nimenomaan ilta-aikaan katsottuna kuuluu ohjeistukseen :).

Meilläkin näkyy suomikodin ikkunasta lehmuksia.Pitäisi varmaan vaan pestä ne ikkunat jotta läpi näkyisi.

Anne kirjoitti...

Meillä pestiin ikkunat alle kuukausi sitten ja jo nyt ovat sen näköiset, ettei olisi pesty vuoteen. Syynä siitepöly. Murrr!

Hallatar kirjoitti...

Lehmukset ovatkin ihania puita.
Varsinkin sellaiset vanhat ja kuhmuraiset.

tuike kirjoitti...

Onneksi täällä maalla riittää ikkunoiden pesu kerran vuodessa, joskus saattaa mennä parikin vuotta... Tänä keväänä yllättäen huomasin, että se on kyllä palkitsevaa hommaa, näkymät tosiaan kirkastuivat.

-Anne- kirjoitti...

On se ihanaa kun yhtäkkiä maailma näyttää paljon kirkkaammalta. Minulla on vielä puolet parvekelaseista pesemättä... pitäisi varmaan tänään jatkaa.