maanantai 7. heinäkuuta 2008

Jyrkkä EI kaikille turhille uudistuksille!


Kuvassa kampanisuja ja muita leivonnaisia Tornion Perinnemarkkinoilla 5.7.2008. Ovat muuten lempiherkkujani nämä peräpohjalaiset kampanisut. Teen niitä kotioloissakin noin kerran kuussa. Useammin ei viitsi tehdä kun syön niitä aina leipomispäivänä valtavat määrät; ne vain luiskahtavat suuhun ja sulavat kahvin kanssa suussa.. Laitan ohjetta niistä myöhemmin.

Tänään oli bloggerissa jotain häikkää heti aamusta, oliko teillä muilla? Bloggerissa on tehty muutoksia tästä päivästä alkaen. Tulin vihaiseksi heti aamusta. En pidä turhista uudistuksista. Viimeksi verenpaineeni kohosi keväällä blogilistan uudistuksen aikaan. Hylkäsin sen jälkeen koko blogilistan. Samoin kävi Sampo Pankille, en ole enää senkään asiakas.

Toivon, että nyt tämä bloggeri ei rupeaisi liikaa tekemään uudistuksia, se vain hämmentää asiakasta eli meitä tavallisia kirjoittajia..

Hauskoja käsitöitä samaisilla Perinnemarkkinoilla. Tuo mansikkakakku varsinkin on ihastuttava, niin taidokkaasti toteutettu. Ruskean ystävänä pidän tämän käsityöläisen värien käytöstä.

3 kommenttia:

aino kirjoitti...

hei vaan!
en huomannut mitään erikoista päivittäessäni äsken, mutta ihmettelin hetken omaa fonttiani, oliko se ennen lomaa sama..tiedä sitten..ehkä en muista

turhia uudistuksia ei tarvita, hyvät parannukset otetaan vastaan :-)

-Anne- kirjoitti...

En ole huomannut mitään outoa. Toivotaan, etten tule huomaamaankaan.

Anonyymi kirjoitti...

Bloggerista mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa, ainakin sen toimi silloin aivan moitteetta, kun Melukylä sinne perustin :) Mutta en kyllä älynnyt tuota kakkua käsityöksi, ennen kuin olin suurentanut kuvan! Että toiset osaa!

Krisu