lauantai 12. heinäkuuta 2008

Kesäpäivän piristäjä: Johnny Depp


Jos pitäisi nimetä joku julkisuuden henkilö, josta tulee kesä mieleen, niin omalla kohdallani se olisi ehdottomasti Johnny Depp. Hän on kuin kesä; raikas, ailahtelevainen, välillä myrskyää ja välillä paistaa. Eniten pidän siitä, että vanhemmiten hänestä on tullut hauska!

Pirates of Caribbean-elokuvista ykkösosa oli ihan huippu, mutta kaksi seuraavaa osaa olivat jo paljon vaisumpia. Pirates-elokuvista on kuitenkin päällimäisenä jäänyt mieleen Deppin luoma kapteeni Sparrow-hahmo, joka on niin itseironinen ja teeskentelemättömän hauska, että harvoin sellaista valkokankaalla näkee.

8 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Aloin pitämään Johnny Deppistä kun tämä nai Vanessa Paradiksen. Vähän liian lapsenlkasvoinen "miesidolikseni" mutta tykkään silti. Varsinkin privaattipersoonasta, vaikka kaikki se privaatti on tietenkin lehtien sivuilta luettua...

-Anne- kirjoitti...

Ooh, kiitos tästä piristyksestä. *Kuivaa suupieliään*

Noissa piraatti-elokuvissa oli minun makuuni vähän liikaa kohkaamista, mutta Johnny oli kyllä loistava Jack Sparrowina.

Sooloilija kirjoitti...

Liivia, niin ja lapsiakin on saanut Vanessan kanssa kaksi kappaletta. Joko muuten menivät naimisiin, ovat kuulemma sitä aikoneet jo pitkään, mutta ovat niin salaperäisiä...

Anne, nauroin kyllä tuota kommenttiasi ; 'kuivaa suupieliään', ihana kommentti. Mut onhan Johnny namu omalla jännällä tavallaan! Kunnioitusta myös herättää!

Papi kirjoitti...

Itse tykästyin Deppiin ihastuttavassa elokuvassa Benny & Joon (kannattaa katsoa, wink wink). Sen jälkeen Gilbert Grapessa, missä on myös toine n hyvä näyttelijä, Juliette Lewis.

Jack Sparrow on ihan legenda ja onhan se niin mainio hahmo. Kyllä tuota kaunista miestä katselee oikein erittäin mielellään.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, Johnnylla on ihania rooleja, Gilbert Grape on suosikkielokuviani. Hänellä on jännä mimiikan taito, ilmeilee sanattomasti lähes joka roolissaan.. Benny ja Joon-elokuvan olen vähän huonosti nähnyt, siinäkin on paljon sitä sanatonta viestintää..

Hallatar kirjoitti...

Johnny on ihqu! =))


Mutta erityiskiitos tuosta vinkistä
eli Avitcid-vinkistä!!! =D

Luin nyt tietoa voiteesta netistä ja ihmettelen ettei kukaan lekuri ole koskaan tuollaisesta puhunut mtn...

Kiitos siulle ihan hirmusti!
Huomaan että sitä saa ilman reseptiäkin.
Ja mie en ou tienny mtn...

Kysyn sitä heti apteekista kun rahavarat antavat myöten.

*Kiitoshalitus*

Sooloilija kirjoitti...

Hallatar, ole hyvä, toivottavasti saat kokeiltua voidetta. Sitä saa kahtena vahvuutena, se miedompi on riittänyt omalla kohdallani tähän asti, mutta välillä olen käyttänyt vahvempaakin. Kaikkein paras vaikutus on kun käyttää ympärivuotisesti. Se ei pidä valosta eli jos aikoo oikein paljon olla auringossa niin ei kannata laittaa sitä voidetta päiväksi..
Pitääpä käydä netissä katsoon mitä muuta sanovat kys. tuotteesta.

Anonyymi kirjoitti...

Huoh Depp. Itse pidin kaikista kolmesta sarjan leffasta, ei CAPTAIN Jack Sparrowta voita mikään :O) Itse melkein pidin eniten 3. leffan kohtauksesta missä Sparrow haahuilee yksinään (tai 100 muun itsensä kanssa) aavikolla..