tiistai 12. elokuuta 2008

Päivän hauskuuttaja eli päivän Gyllis


Jake Gyllenhaal kuvaa parhaillaan Marokossa elokuvaa Prince of Persia. Hänen tyttöystävänsä Reese Witherspoon oli tullut kuvauspaikalle tervehtimään rakastaan. Jotenkin pisti suupielet hymyyn tämä kuva bodatusta ja pitkätukkaisesta Jakesta. Hauska kuva! Löytyi tämän päivän Iltasanomista.

6 kommenttia:

ii kirjoitti...

Enpä olisi miestä tuosta tunnistanut...

Elisa kirjoitti...

Hassu kuva! Mie en tykkää kovin pumpatuista miekkosista. Tulee mieleen solariumin kärventämät isotissiset miehet punttisalilta, jolla kävin 90 luvulla...=)

Lopeta Jake pullistelu!!

Sooloilija kirjoitti...

Eihän tuosta meinaa melkein Gyllistä tunnistaa. Nuoret miehet saavat kai aika helposti lihasmassaa/lihaksia itseensä kun treenaavat tarpeeksi.

Taitaa Persina Prinssin rooli vaatia tuon lihaksikkaan vartalon, fyysinen rooli. Muutenhan Jake on yleensä sellainen normaalin hoikka..

Sooloilija kirjoitti...

Ja näin illalla menevät kirjaimetkin ihan sekaisin.. Persian prinssistä siis kyse.. Tuli sanasta yhtä hassu kuin kuvasta..

Anonyymi kirjoitti...

Jeejeejee, postasin tästä oman mielipiteeni eilen yöllä, on vähän liikaa Hulkkia mun makuun ;O) Mutta viikon Gyllis pitää olla!!

-Anne- kirjoitti...

Kun ensin kuulin että Gyllenhaal on valittu Persian prinssin rooliin, olin vähän epäileväinen koska tämä ei mielestäni kovinkaan paljoa muistuta Persian prinssiä. Mutta tuossa kuvassa muistuttaa kyllä.
Henkilökohtaisesti minäkään en kyllä välitä noin pumpatuista äijistä - huh, näyttää siltä, että jos pistää neulalla, niin Jake poksahtaa. =)