torstai 4. syyskuuta 2008

Arvatkaa onko ikävä tänne..

Kirjaston netistä päivää!

Muutettu on ja uusi asunto on mukava. Mutta ongelmiakin on eli netti ei toimi. Operaattori väittää, että laajakaista on kytketty asuntooni maanantaina 1.9. Huoltomies kävi eilen toteamassa, että mitään ei ole kytketty. Nyt en tiedä ketä uskoa, mutta adsl-valo ei vain syty palamaan eli netti ei avaudu. Kärsin vierotusoireista kun en pääse nettiin, ihan oikeasti. Olen nyt ollut ilman koneen jokapäiväistä käyttöä jo viidettä päivää, apua, sydämeni kärsii jo kohta ihan 'elimellisesti' (eli saan kohta sydänoireita) tästä asiasta. Mutta pitää olla positiivinen ja uskoa, että kyllä ne saavat vielä netin toimimaan..

Kiitos edellisen jutun kommenteista. Joku kysyi, että olivatko muuttomiehet ilo silmälle. Sen mitä heitä ehti katsomaan niin kaksi nelikymppistä ja yksi kaksikymppinen siinä kantelivat ripeästi ensin tavarat ulos vanhasta asunnosta ja sitten sisään uuteen. Välillä tarjosin heille jaffaa pahvimukeista. Tuttuja miehiä, terveisiä heille jos tätä lukevat ja iso kiitos, ja hymy kaupan päälle!

Kissa asustaa nyt asuntomme pienessä saunassa. Itse olemme saunoneet vasta kerran, sekin tapahtui sunnuntaiaamuna. Pidän enemmän aamusaunomisesta kuin illalla. Iltaisin on niin paljon kaikkea muuta hommanpoikasta..

Kuviahan tänne ei saa nyt ladattua. Elokuvia en ole ehtinyt katsomaan. Olen vain iltamyöhällä tylsistyneen väsyneenä tuijottanut muutamat hetket Big Brotheria, ja olen kauhistellut sitä menoa ja meininkiä. Miten voivat olla niin estottomia, seksi pursuaa ihan tv-ruudusta ulos. Oksettava ilmiö! Mutta silti olen ihan vähän koukussa, ihan pikkuisen pitää silloin tällöin katsoa ja ihmetellä.. Edes suosikkihahmoa ei ole tullut (kuten aiempina vuosina), sillä kaikki örveltävät. Mutta jos nyt yhden siedettävän ihmisen sieltä mainitsen niin Tero. Se, jolla on huulessa ja kulmassa lävistys. Hän väläyttelee välillä kotiseutuni 'mie'-sanaa, kun on sieltä Ylitorniosta lähtöisin. Kotipaikakseen oli kyllä nimennyt Helsingin.. Että sen verran tiedän minäkin BB:stä.

Mitäs vielä... Lähden nyt blogikierrokselle.
Ikävä teitä blogiystävät!
Palataan pian asiaan!

10 kommenttia:

Anioni kirjoitti...

Kiva kuulla että asunto on mukava :)

Operaattorille vaan pommitusta niin kauan että hoitavat asian kuntoon! Pakko avautua: Itselläni meni melkein kuukausi viime muutossa netin saamiseen (vaikka kaiken piti olla kunnossa, ja netti toimikin 2 päivää, kunnes meni poikki ihan yhtäkkiä).

Pitempi aika olisi kulunut odotteluun, jos en olisi kerran pakottanut yhtä huoltomiestä jäämään niin kauaksi aikaa meille, kunnes sai (suhteilla) ilmeisesti jonkun osaavan kaverin puhelimella kiinni operaattorin suunnasta, ja joka näki heti, että meidän 'piuha' on kytketty aivan väärään osoitteeseen jne muuta hauskaa. Operaattorin teknisessä asiakaspalvelujonossa tosin vierähti tätä ennen tuntikausia, ja siellä lupailtiin monet kerrat, että ylihuomenna asentaja tulee laittamaan kuntoon.

Siis aivan käsittämättömän pöyristyttävän törkeää asiakaspalvelua oli se. Toivon, että saat oman nettisi helpommin kuntoon! :)

Elisa kirjoitti...

Ihanaa kuulla että olet onnellisesti muuttanut uuteen asuntoonne. HIenoa! Sinua onkin kaivattu!

BB:sta kirjoittelin minäkin tänään...Telepatiaa siis!

-Anne- kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Toivottavasti pääset kohta taas linjoille.

On se kumma kun niin moni ihminen vaan jaksaa katsoa sitä BB:tä. Minua kyseinen ohjelma ärsyttää niin, että lupasin tänä vuonna olla edes kommentoimatta sitä, mutta tämän kommentin myötä sekin lupaus rikkui. Ja nyt hana kiinni ennenkuin alan paasaamaan... =)

noeioo kirjoitti...

Joo pommitusta netin kanssa vaan. Itse soittelin aikani ja aina sanottiin, että ei voi mitään, vika taitaa olla pikkurouvan päässä (ihan tosi). No, lopulta usean puhelun jälkeen yks mies hoksas, että "kas, portti olikin unohtunut avata..".

pikkujutut kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Hyvä kun muutto on ohi.

Tsemppiä netittömään aikaan- ymmärrän oireesi...nimimerkillä kokemusta on :).

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos ihanat ihmiset kommenteista, kirjastolla notkun taas. Lähden pian kotiin pommittamaan operaattoria, puhelinkulut ovat jo nousseet pilviin! Mutta ei auta!

Käyn vielä pikkuisen kurkkailemassa teidän blogeihin, jotta pysyn ajan tasalla..

Sateesta huolimatta Iloista päivää teille kaikille, terveisin Sooloilija

Papi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta! Kyllä me täällä ollaan ja pysytään, ole ihan rauhassa vaan.

anu kirjoitti...

Hienoa että muutto on sujunut! mutta tuo netti katko on ikävää itse myös riippuvainen mitä nyt joskus muutaman päivän pois ollut mutta kyllä sitten on kovat täpinät päästä koneelle!:)

BB:stä sen verran että mulle riitti ekasta jaksosta hetki ja enempää en katso!Mutta ilmeisesti monet muut tykkää eikä siinä mitään pahaa!
Iloista viikonloppua uuteen kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! ja todella, operaattorille pommitusta, pakkohan niiden on uskoa, ettei yhteyttä ole. (olen muuten varma, että jätin kommentin kissakuvaiseen muuttopostaukseen, ei sitä siellä kuitenkaan ole...)

Krisu

Sooloilija kirjoitti...

Täällä taas roikun eli istahdin kirjaston nettiin kommentoimaan.. Kiitos vielä Papille, Anulle ja Krisullekin kommenteista ja tsempistä.

Ja Krisu, ei siellä aiemmassa postauksessa sinun kommenttia näy, käyn vielä tarkistamassa. Ne on joskus tutkimattomia nämä tiet eli miksi joskus ei jää jälkeä kommentoinnista..