sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Hääkuumetta - 27 puvun verran

Tyttärien kanssa rentouduttiin hääelokuvan parissa.. Ennalta-arvattava, mutta kuitenkin vanhanaikaisen viaton elokuva, en pettynyt kun en kovin paljon odottanutkaan. Ihmettelen vain amerikkalaisten innostusta tehdä hääelokuvia. Suomessa ei ole tehty kai yhtään. Kuvitelkaa jos esim. Aki Kaurismäki tekisi hääelokuvan..

Greyn Anatomian Katherine Heigl on nouseva tähti. Mietin vieläkin onko hänessä tarpeeksi ainesta esim. uudeksi Sharon Stoneksi tai uudeksi Jessica Langeksi (joita molempia olen vuosikausia ihaillut karisman vuoksi). Tämän kevään Oscarpippaloissa Katherine lumosi punaisessa Marilyn-henkisessä puvussa, mutta kun hän esitteli gaalassa lyhyesti jonkun elokuvan, hän jännitti ihan valtavasti, jopa niin, että ihan tärisi. Jokin itsevarmuus mielestäni hänestä puuttuu, mutta ehkä se onkin vain hyväksi..

Elokuvasta ei sen enempää. Hääelokuvaksi mukiinmenevä. Taas yksi New York-elokuva. Kaupungin taksit ovat toisessa pääosassa..

4 kommenttia:

violet kirjoitti...

Aki Kaurismäen hääelokuva voisi olla juuri minulle!

Elisa kirjoitti...

Ihanaa kun olet back! Onnea uuteen kotiin!

En olekkaan nähnyt tuota leffaa. Ajattelin, että katson sen kun tarvitsen hyvää mieltä, piristystä ja hömppää. Tänä viikonloppuna sitä oli jo valmiiksi.

Sooloilija kirjoitti...

Violet, ketkähän olisivat pääosassa hääparina? Sakari Kuosmanen sulhasena ja morsiamena?

Elisa, kiitos tervetulotoivotuksista, lämmittää kovasti mieltä kun on kaivattu..

Hömppää ja piristystä kaipaa joskus, ehkä tämä leffa sopisi siihen. Mutta on se aikamoisen lapsellinenkin välillä. Mutta jos ei välitä siitä niin mukiinmenevä on..

-Anne- kirjoitti...

Kaurismäkeläinen hääelokuva olisikin aika mielenkiintoinen.=)