maanantai 8. syyskuuta 2008

Stone & Lange

Vertasin aiemmassa postauksessani Katherine Heiglin karismaa Sharon Stoneen ja Jessica Langeen. Nämä naiset ovat eri sukupolvea, Stone ja Lange -50-luvulla syntyneitä, Heigl 70-luvulla syntynyt. Vertaukset sikseen. Laitan tähän vain kuvat, jotka kuvastavat näiden rohkeiden, omia polkujaan kulkevien naisten kuvat. Nuoremmat ottakoot malliksi. Tai sitten ei..


Sharon Stone antaa itsestään joskus viileän kuvan, itse pidän häntä kuitenkin aika rempseänä. Kun häntä haastatellaan, hän nauraa aina paljon. Pidän tyypistä. Pieni salaperäisyys vain lisää mielenkiintoa. Ja jos minulta kysytään (minähän sen kuvan miljoonista Sharon Stone-kuvista valitsinkin); niin tuo ylläoleva kuva on todella hyvä, seksikäs, luonteva kuitenkin.


Jessica Lange puolestaan ei kerro itsestään paljon mitään eikä kulje salamavalojen räiskeessä. Pari kesää sitten joku oli tunnistanut hänet Helsingissä Kämpin terassilla, taisi olla Iltasanomien Rita Tainola. Jos olisin maailmankuulu filmitähti, haluaisin olla ja elää kuten Jessica Lange. Pidän tyypistä. Kirjoitin aiemminkin Langesta tänä keväänä.

3 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Ihailtavia naisia kumpikin. Jotenkin kuitenkin hirvittää tuo Stonen ulkonäkö: yhdeksäntoistavuotiaan kuoressa hän luultavasti kuitenkin tuntee ja ajattelee kuten viisikymmentävuotias ja siinä on iso ero. Ihmiseltä odotetaan kaikenalaista ulkokuoren perusteella. Vai olisiko hän sittenkin säästyvä täysin vanhenemiselta, kuten Helena L:n.
-Nimim. Hemmetin Kateellinen

Sooloilija kirjoitti...

Niin, eikös meillä aiemmin ollut jossain kommenteissa puhe, että Sharon Stonehan vielä kaikenlisäksi seurustelee itseään lähes 25 vuotta nuoremman miehen kanssa tällä hetkellä. En tiedä. Hänhän väittää, että mistään ei ole leikelty..Eli säilyväistä sorttia, kai?

Elisa kirjoitti...

Jessica Langessa on tyyliä! Pidän hänestä, upea näyttelijä, ammattitaitoinen. Eikä ole liikaa esiintynyt salamavalojen räiskeessä. Mielestäni se kertoo siitä, että ihmisellä on asenne kohdallaan.

Tykkäsin leffasta Sininen taivas, 1994 ja Broken Flowersista. Tämän jälkeen hän on ollut enää harvakseltaan valkokankaalla. Miksiköhän? TODELLA harmi!

Sharon Stone on mielestäni ihan eri luokkaan, en tykkää. Ei mielestäni osaa näytellä kovinkaan kummoisesti ja lisäksi on leikellyt ja kiristänyt itsensä barbinuken näköiseksi.