perjantai 12. syyskuuta 2008

Tänä viikonloppuna:

(Kissat pitävä siitä kun niiden päätä sivellään ja silitellään, ainakin meidän kissa tykkää..)

Tänä viikonloppuna aion juhlistaa uutta kotiani yhden ystäväni kanssa. Juomme hieman viiniä meillä kahden hengen tupaantuliaisissa. Kuuntelemme Abbaa ja ehkä vähän muistelemme nuoruuttamme, aikoja, jolloin Abbakin lauloi ihan reaaliajassa.

Tänä viikonloppuna aion nukkua univelkoja pois.
Tänä viikonloppuna aion katsoa Ang Leen viimeisimmän elokuvan Lust, Caution. Se odottaa jo hyllyssä sopivaa katseluaikaa.


Olen ehkä usein liian kiltti ihminen; en osaa sanoa ilkeästi tai tarpeeksi suorasti puhelimessa (esimerkkinä tämä nettiyhteysasia), ehkä en osaa pitää tarpeeksi puoliani. Siihen ainakin juuri nyt tarvitsisin miestä. Onneksi exä tulee laittamaan yhden lampun kattoon ja kiristämään sänkyjen ruuveja tiukemmiksi ja kiinnittämään peilin seinään. Niihinkin asioihin tarvitsen miestä. Varsinkaan sähkölaitteet eivät ole minun juttuni. Mutta eivät ole Anna-Leena Härkösenkään, luin tänään uusimmasta MeNaisista. Onneksi saan olla avutonkin.

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Kuullostaa varsin mainiolta viikonlopulta!! Leffa ja tyttökaveri-ilta molemmat!

Minusta on ihanaa kun joskus heittäytyä näissä "kätten töissä" avuttomaksi, koen että se on oikeuteni naisena. Eli vaikka itse osaisin kiristää ruuvit, on kiva kun mies tekee sen. Eli summa summarum: maailmassa tarvitaan aina miehiä, joka kiristää ruuvit jos on ruuvit löysällä.

HAUSKAA iltaa!

Anne kirjoitti...

Kyllä miehistä siis joskus jotain oikeaa hyötyäkin on. Usein vaan tuntuu, että heitä ei näy mailla eikä halmeilla juuri silloin, kun apua tarvittaisiin.

Ihanaista viikonloppua!