tiistai 21. lokakuuta 2008

Ulkona myrskyää, kotipäivä edessä


Kylläpäs tuli pimeä päivä, heti aamusta tekee mieli laittaa kynttilät palamaan. Piipahdus kaupungilla, pienessä sateessa kuvasin elokuvateatterini (kuvasta vain tuli niin hämärä, että päätin käyttää tätä syyskuussa otettua kuvaa). Tosiasiassa astelin vastapäiseen videoliikkeeseen: ajattelin piristää päivääni Sinkkuelämää-elokuvalla (kiva katsoa se lisämateriaaleineen kotioloissa) ja uusimmalla Colin Firth-elokuvalla Sattuman kauppaa, englanninkielinen nimi on Then She Found Me. Ohjaus on Helen Huntin esikoisohjaus.

(Colin Firth ja Helen Hunt Sattuman kauppaa - Then she found me -elokuvassa)

Helenistä ei olekaan kuulunut sitten muutaman vuoden takaisten roolien, esim. Cast away, Anna hyvän kiertää jne. 90-luvulla seurasin tiiviisti Hulluna sinuun-sarjaa (Mad About You), joka silloin tuntui tuoreelta, leppoisalta ja hauskalta parisuhdesarjalta.. Tykkäsin Paul Reiserin ja Helen Huntin säpäkästä New York-pariskunnasta. Muistaako joku muu tykänneensä sarjasta?

(Myöhemmin sitten lisää tästä Helen Huntin ohjaamasta elokuvasta. Kesällähän kirjoitin aika pitkästi jo Sinkkuelämää-elokuvasta.)

12 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Miusta tuntuu,
että taidat ihan pikkuisen tykätä
Colin Firthistä? ;D

On se aikas mukava
miunkin mielestä... =)

Sooloilija kirjoitti...

Juu-u, tykkään. Vaikka on monet muutkin ihania.. Sitä kun on tällainen käsi poskella haaveilija..

-Anne- kirjoitti...

Juu, tykkäsin Hulluna sinuun -sarjasta siihen saakka kunnes hankkivat vauvan. Kai siitä tuli sitten jotenkin vaikeammin samaistuttava...?

Anonyymi kirjoitti...

Seurasin sitä melko tiiviisti pari-kolme vuotta. Vauvajaksoja en muista katsoneeni... Niillä oli kiva koti, jotenkin rentouttava se sarja...

Kesiah kirjoitti...

Minä tykkäsin Hulluna sinuun sarjasta. Nyt se tulee joltakin paikalliselta kanavalta uusintana ja olen pari jaksoa katsonut ihmetellen miksi pidin sellaista nykyään tekohauskalta tuntuvaa, valmiiksi pureskelua ja naurettua ohjelmaa hyvänä viihteenä. Monet muutkin aikoinaan seuraamani sarjat ovat nykyään minusta suorastaan huonoja, samoin uudet amerikkalaiset samaa tyyliä edustavat ohjelmat.

Colin Firth on minustakin ihana.

Krisu kirjoitti...

oli minun makuni mukainen sit-com-sarja, en ihan kaikkea katsonut, mutta tykkäsin kovasti.

Stina kirjoitti...

Mekin taidettiin katsella ihan sujuvasti sita Hulluna sinuun-sarjaa silloin joskus.

Tuo Colin Firthin -leffa on jotenkin mennyt multa ohi, olipa hyva etta tulin taas tanne kurkkimaan ;).

Tuosta aiemmasta postauksestasi tuli mieleen kun ekan kerran asuttiin Aasiassa (toistakymmenta vuotta sitten) ja kavin yksin katsomassa "Shanghai Triad"- leffan. Vahanko oli janna kokemus ja hurja leffa. Nyt viikonloppuna katseltiin koko perheen voimin "The Forbidden Kingdom". Hauska elokuva sekin :).

katriina kirjoitti...

Höh, minua kai ärsytti niiden jatkuva tohina joka asiasta. VArsinkin mies oli raivostuttava ukko, woodyallenmainen turhanjauhaja! Tarvitseeko kertoakaan, että oma ukkoni ei juuri puhu eikä pukahda (muuta kuin töissä, opettaja kun on)?

Sain Sinkkuelämää-elokuvan juuri miniältä lainaan, täytyypä käydä lukemassa, mitä kirjoitit.

Sooloilija kirjoitti...

Noniin, moni on katsonut Hulluna sinuun-sarjaa, vaikka jos sitä nyt rupeaisi seuraamaan niin voisi ärsyttääkin..
Muistan, että siinä oli hyvät sivuroolit; pariskunnan veljeä ja siskoa..

Muistan kuinka exääni ärsytti myös mies, joka parisuhteessa jauhoi puhki kaikki asiat, aina sängyssä, ennen nukahtamista.
Ja muistan, että kun he menivät nukkumaan, heillä oli aina epäeroottisesti hirveästi vaatetta päällä. Ajattelin, että New Yorkissa on varmaan kylmät asunnot..

Katriinalle vielä tiedoksi, että kirjoitin kesäkuun 13. päivä Sinkkuelämää-elokuvasta.

Anne kirjoitti...

Helen Huntista tykkään kovasti. Hän on jotenkin älykäs näyttelijä ja sellainen helposti lähestyttävä eli mukavan, tavallisen oloinen nainen.

Hallatar kirjoitti...

Hih!
Ai tuollai, kun miun avatar-kuvassa? ;D
Niin miekin! =)))))

Sooloilija kirjoitti...

Hallatar, joo just sellainen, joskus haaveilen käsi poskella liikaakin..