torstai 6. marraskuuta 2008

Näyttelijät hajuvesimalleina

Kävelin viime viikolla kaupungilla erään liikkeen ikkunan ohi, sivusilmällä huomasin ison kuvan kauniista miehestä (juuri tuo ylläoleva kuva), katsoin kuvaa ja ajattelin, että 'onpas Jude Lawn näköinen malli'. Kuvassa alla luki sitten hänen nimensä. Miesten Dior-tuoksun mallina komeili tosiaankin ihana näyttelijä Jude Law.

En ollut vielä viime viikolla nähnyt tätä mainosta, joka nyt pyörii joka kanavalla aina iltaisin.


Olen huomannut, että monet tunnetut ja arvostetut näyttelijät mainostavat hajuvesiä.. Mietin mistä ilmiö johtuu. Ehkä ylellisen kosmetiikan mainostaminen tuo näyttelijällekin glamourarvostusta. Ehkä hieman sitä menneen maailman tuntua. Ehkä Kate Winslet mainostaessaan Lancomen tuoksua tuo ihmisille hieman mieleen Grace Kellyn ja Jude Law Diorin tuoksua mainostaessaan tuo hänellekin uskottavuutta filmitähtenä. Uskottavuutta näyttelijänähän hänellä kyllä jo on..

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Kyllä tuo mainoskasvo muuten vaikuttaa. JOs minun käyttämääni hajuvettä alkaisi vaikka yhtäkkiä mainostanaan joku Elizabeth Hurley, niin vaihtaisin äkkiä merkkiä.
Kate Winsletistä muuten kaunis kuva, muutenkin olen alkanut hänestä tykkäämään.

violet kirjoitti...

Samaan tapaan ajattelen.
Meillä pyörii tv:ssä Diorin mainos, juuri tuo missä on Jude Law. Ei hullumpi....
Jostakin syystä meidän isompi poika huutaa joka kerta: EI TÄTÄÄÄ, tää on kauhee.
En tiedä miksi!

katriina kirjoitti...

Niillä on kummallakin puhdaspiirteiset ja luonnonkauniit kasvot, vielä kiltti imagokin. Jude Law on niin ihana, että saisi minut ostamaan ihan mitä tahansa, mutta miten hän mahtaa miehiin vedota? Poikani ainakin valitsevat itse tuoksunsa, mutta miehelle valitsen minä. Siis Dioria seuraavaksi?

Sooloilija kirjoitti...

Trésoria ovat Kate Winslettiä ennen mainostaneet ainakin Juliette Binoche ja Isabella Rosselini.. Miten Kate onnistuukin olemaan noin ihanan kaunis tuossa mainoksessa?

Mun mielestä Jude Law sopii oikein hyvin tähän mainokseen, vaikka ääni onkin hyvin näyttelijämäinen..