keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Tv-sarjojen runsaudensarvi


En minä yleensä majaile koko aikaa tv:n ääressä, mutta näin keskiviikkoisin televisio suorastaan pakottaa sen ääreen istumaan; ensin tulee Greyn anatomia, joka jatkuu paussin jälkeen. En edes muista mihin se keväällä jäi.


Heti sen jälkeen jatkuu toisella jaksolla Mad Men, joka vaikutti ihan mukiinmenevältä 60-luvun New York-sarjalta. Henkilöitä oli vain niin paljon, että kenenkään roolinimi ei jäänyt vielä mieleen eikä oikein edes käynyt selväksi mistä on kyse. Tyylikästä oli, varsinkin naisten vaatteet ihastuttivat! (Mieleen jäi karismaattinen mieshahmo, alakuvassa, Don Draper oli roolinimi ja näyttelijän nimi on Jon Hamm. Muistuttaa muuten hieman nuorta William Hurtia).


Eli tänään jää iltauutiset väliin, onneksi koko aamu tuli katsottua historiallista Barack Obaman voittoa aamutv:n välityksellä. Tuli hyvä mieli heti aamusta kun kuuli hänen voittaneen Usan presidentivaalit. Näin pitkin mennä, ja uskoin siihen loppuun asti, mutta koskaanhan ei voinut ihan varmasti tietää miten käy. Googletin Barackia ja sain tietää mm. sen, että hän on syntynyt 4.8.61.(Valovoimainen Leijona siis horoskoopiltaan) ja nuori vielä, verrattuna McCainiin, joka oli jo yli seitsemänkymmenen.. Eli Sooloilija onnittelee täältä Oulusta Barack Obamaa!

4 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Obaman voitto tuntui minustakin isolta asialta, toivottavasti se merkitsee uuden ajan alkua. Demokraatit ja Obama ovat huomattavasti lähempänä inhimillisiä eurooppalaisia arvoja kuin Bush.

Elisa kirjoitti...

Koin eilen liikutuksen tunteen; kyyneleet tulivat silmiin, Obaman voitossa oli jotakin koskettavaa...USAn voima lähtee ihmisistä, jotka rohkeasti tavoittelevat onneaan, olivatpa heidän juurensa missä tahansa.
Obaman valinta on hieno juttu. =)

Minä seuraan molempia sarjoja. Eilen tosin jäi Greyn anatomia katsomatta.

Mikaela kirjoitti...

Arrghh, itselläni digiboksi soi keskiviikkoisin, Grey ja CSI tulevat päällekkäin ja heti perään Mad Men. JOinakin päivinä taas ei ole mitään katsottavaa...turhauttavaa ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Olen jo vuosikausia ihmetellyt sitä miksi lauantai on tv:n huonoin päivä! Elokuvat, joita lauantaisin tulee ovat yleensä actionia tai muuten vain b-sarjaa..
Mitään seurattavia sarjoja ei tule lauantaisin.
Mistähän tämä johtuu?
Eivät kaikki ihmiset ole mökeillä tai bilettämässä viikonloppuisin!
Viikolla sitten ma-to tulee kaikki mahdolliset hyvät sarjat. Kaikkia ei vain ehdi katsomaan.

Ehdottomasti hankin seuraavaksi tallentavan digiboxin. Tiedän, että kun hankin sen, ihmettelen miten olen siihen asti pärjännyt ilman.