lauantai 1. marraskuuta 2008

Pyhäinpäivän kruunut


Tänään teimme ystävän kanssa pitkän kävelylenkin aurinkoisen lumisessa kaupungissa ja päädyimme hautausmaalle, joka kuhisi ihmisiä. Sytytimme kynttilän niille, jotka ovat jo nukkuneet pois, mutta olleet joskus lähellä.. Kuvassa hautausmaan lumista maisemaa ja kappelin ikkunat, jotenkin sykähdyttävän kaunis näky. Puun juurella juoksenteli orava, mutta sitä ei ehtinyt saada kuvaan.


Illan kruunasi Juha Tapion konsertti. Sympaattinen lauluntekijä hurmasi täyden salin väkeä ja jakoi vielä pitkään nimmareita konserttinsa jälkeen. Kerrassaan ihana, vaatimaton, hauska ja koskettava tyyppi. Ja mikä parasta: laulut kuullostivat yhtä hyviltä ja paremmiltakin livenä. Puhuimmekin ystävän kanssa, että näinä Idolsin aikoina huomaa taas kuka on ammattilainen, ihan pro. Laulajan ammattiinkin kun oppii vain paljon esiintymällä.Nyt levy pyörii täällä kotona. Kiitos Juha Tapio Pyhäinpäivän koskettavista hetkistä. Nenäliinat olivat konsertissa tarpeen.

(kuvassa Juha Tapio jakaa nimmareita sankalle ihmisjoukolle Oulun keikkansa jälkeen tänään 1.11.2008.)


Tämä laulu kuultiin illan viimeisenä.Editoitu 2.11.: Vinkki: Ensi lauantaina (8.11.) tulee tv2:lla Juha Tapion konsertti Estradilla-otsikon alla. Pitääpä yrittää muistaa katsoa.
Linkki ohjelmaan tässä.

6 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tunnelmaa täynnä ylimmäinen kuva ja Juha Tapion Ohikiitävää-sanoissa oli nostalgiaa. Jostain syystä ne veivät ajatukset nuoruuteen. Mitä kuuluu elämääsi nyt-kysymys johdatti ajatuksia.

Vicki Li kirjoitti...

Miekin jo tunnistan Juha Tapion äänen ja jotkut biisit. Vielä ei levyä ole, mutta olen ääneen harkinnut sen hankkimista Aivan ihania kuvia täällä. Mulla on kurkku kipiä pitkästä aikaa. Taisi tyär salakuljettaa huusholliimme räkätaudin, kun oli täällä toissa yön kipeenä. Vetelin desinfiointiaineella tämän läppärin näppäimistön...

Sooloilija kirjoitti...

Arleena, Ohikiitävää-laulussa on monimerkitykselliset, hienot sanat. Juha Tapio on hyvä lauluntekijä, runoilija.

Vicki Li, kiitos kuvakehuista (myös Arleenalle). Itse konsertistakin otin kuvia, mutta ilman salamaa niistä tuli hieman epätarkkoja. En halunnut laittaa niitä sitten juttuun.

Täällä on kurkkukipua myös, nieleminen sattuu. Uutta tautia siis pukkaa, vaikka entisestäkään ei olla vielä kunnolla tervehdytty.

Hyvä idea tuo näppäimistön desinfioiminen. Minä imuroin sen silloin tällöin, jostain syystä murusia kertyy kirjainten alle..

Hallatar kirjoitti...

Oi!

Teillä on jo LUNTA! =D

Ja sää oot nähny Juha Tapion!!!!

Mie olen koettanut houkutella Hania
kun Juha esiintyy täälläkin ihan kohtsillään.
Mutta Hani sanoo,
ettei Juhan musiikki oikein häneen kolahda...

En mie yksin kehtoo mennä...

Sooloilija kirjoitti...

Hallatar, Juha Tapiolla oli hyvä meininki konsertissa, oli herkempää puolta ja jammaavampaa puolta, sopivasti tasapainossa.
Yleisössä oli pariskuntia eli miehiä ihan kiitettävästi. Tietenkin enemmän oli naisia, mutta myös lapsia ja jopa vanhoja ihmisiä.. Tosi laaja skaala yleisössä..

Helmiina kirjoitti...

Voi, että tuota lunta! Tuntuu hassulta, että teillä on jo ihan talvi, kun meillä on pitkin viikkoa satanut vain vettä.