tiistai 4. marraskuuta 2008

Valoa pimeyteen


Lähdin aamusta kaupungille etsimään valoa, astuin tavaratalon jouluvalo-osastolle ja lumouduin niin, että loppujenlopuksi kädessäni oli parikin valopakettia. Ainoa ehtoni oli hinta; 10-15 euroa sai korkeintaan maksaa. Tämän vaaleanpunaisen helmipallovalosarjan minä sitten ostin. Ja on se nätti lasimaljassa, harmaata seinää vasten. Eikä ole niin jouluinen, sen voi jättää esille joulun jälkeenkin..

Valoa teillekin tähän tiistai-iltaan!

Edit. myöhemmin illalla: piti vielä lisätä tämä toinenkin kuva, jossa kissakin ihmettelee tätä uutta valomaljakkoa.. Kissat jaksavat aina ihmetellä kaikkea uutta..

Pikkuisen suklaatakin pitää tänään saada, eilinen oli paussia. :D

9 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Jouluvaloja alkaa jo nakymaan blogimaailmassa mutta meidan ovat viela kaapin pohjilla..tarvittaisiin varmaan sita lunta :)

Elegia kirjoitti...

Onpa kaunis ja koristeellinen valoesine. Tuollainen on minunkin makuuni. En piittaa ihan selkeistä jouluvaloista (en pidä ripustelusta), mutta tosiaan sopisi muihinkin vuodenaikoihin loistetta tuomaan.

eicka kirjoitti...

Hyvä ostos, lasimaljassa parhaimmillaan, kaunis valo. Oletko yhtään innostunut niistä valaistuista kylistä? Haluaisin sellaisen pianon päälle, mutta hinta on aikamoinen. Yhdessä mallissa taisi kirkonkellotkin soida.

Stina kirjoitti...

Tosi natti pikkuinen valosarja! Mullekkin kelpaisi :).

Voi miten sopoinen toi kissakuva tuossa alempana ja wau (!) miten ihanan idyllista teilla siella jo on kaiken tuon lumen keskella!

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kehuista..

Lumi suli lähes kokonaan pois, mutta liukkaat kelit jäivät eli jäätä on teillä, mutta kinoksia ei. Harmi, nyt on taas niin mustaa..

Tykkään niistä joulukylistä, ovat tosiaan kalliita. Joskus olen katsellut halpisversioita, mutten ole hankkinut, koska ne on niin huonosti tehty.

katriina kirjoitti...

Ihanan kodikasta!

arleena kirjoitti...

Minulla oli viime jouluna aivan samoin laitettu lasimaljakkoon valosarja. Sama maljakko jossa on nyt terassilla se sammal-puolukkahässäkkä.

Mietinkin laitanko valosarjan vielä johonkin maljakkoon vaiko keksin jonkun muun tavan

Anonyymi kirjoitti...

Olet samanlainen talvivaloilija kuin minäkin ;O) Joka talvi haen uuden härpättimen eli valoketjun kaupasta ja tungen koko talveksi lasiruukkuun, siitä tulee ihana valo, olet oikeassa ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, Arleena, Mikaela:
kiitos. Tuon maljakon olen joskus tarjouksesta ostanut Lidlistä (yllättävää!) ja se on palvellut monessa käytössä..Ja on ihan hyvännäköinen.

Jostain syystä mun on saatava yhdet uudet valosarjat lähes joka vuosi. Edellisen vuoden ostos hajosi ja lasten huoneissa on omat valonsa. Tämä vaaleanpunainen tosiaankin menee varmaan koko talven.