maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukuun ensimmäinen päivä


Joulun odotuksen virallisen alkamisen kunniaksi tässä teille kuva kauppahallin lauantaisista joulunavajaisista. Ihmisiä pörräsi kovasti, tiernapojat esiintyivät, pukki jakoi lapsille karkkia, kalatiskilläkin kauppa kävi..

******

Miksi tuntuu, että kiirettä pitää kun joulua odottaa. Lukemattomien kirjojen ja katsomattomien elokuvien pino kasvaa. Ei jaksa keskittyä.
Tuntuu välillä, että onko tämä elokuvablogi ollenkaan.. Mutta kerron kohta parista hyvästä näkemästäni elokuvasta. Ja kirjoistakin tulee kohta juttua, ja vinkkiä vaikka pukin konttiin..

Imuri on nostettu keskelle lattiaa, kaitpa sitä pitää ruveta heiluttamaan. Kuulumisiin myöhemmin..

6 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Olisipa kiva käydä tuolla kauppahallissa joulunaikaan!

Minusta ei olisi sellaisen blogin pitäjäksi, jossa pitäisi keskittyä vain yhteen asiaan, yhteen siivuun elämässään. Osaat kirjoittaa tosi hyvin elokuvista. Mahtuuhan tänne kuitenkin kaikkea tavallista elämääkin, ja se tuntuu ihmisiä myös kiinnostavan.

Elisa kirjoitti...

Ihanaa kun on joulukuu! Avasimme aamulla poikien kanssa (paperi)joulukalenterin luukut, ja oli jotenkin liikuttavaa nähdä poikien riemu. Niinkin pienestä asiasta.

Ja se ilo muuten tarttui minuunkin, tuli oikein lapsuus mieleen!

Krisu kirjoitti...

Lohdullista kuulla, että muillakin imuri tönöttää odottamassa tärkeämpien 'toimitusten', kuten bloggaamisen estäessä sen tehokäyttöä. :D
Ja minäkin oikeasti pidän paljon nimenomaan tästä blogisi muusta kuin elokuvatarjonnasta.
Mulla on jääneet kommentoinnit viime aikoina vähiin vähän siellä sun täällä, olen ollut paljon töissä ja vapaalla rakennellut ja ideoinut sitä joulukalenteria blogiini. :) Lukenut olen kyllä kaikkia ikisuosikkejani koko ajan.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, Elisa ja Krisu, tosi kiva kuulla, että juttuni kiinnostavat..

On minulla yhä suuri intohimo elokuviin, musiikkiin ja kirjoihin, niitä aina välillä laittelen tänne blogiin. Niistä kun on PAKKO päästä kirjoittamaan. Jostain syystä en pysty pitämään sisälläni hyviä kokemuksia esim. juuri elokuvista. Mutta jospa nekin aina välillä kiinnostavat.

Välillä on aina myös vähän pakko puhua/hehkuttaa joistain filmitähdistä, kun heitäkin fanitan.. Jake Gyllenhaalista en ole pitkään aikaan kirjoittanut. No, juttua tulee... ;)

Papi kirjoitti...

Olen tässä pähkäillyt, että miten niin jo joulukuu!

Ja kun juuri eilen Winonaa mietimme, Aamulehdessä oli tänään hänestä pieni juttu. Taas joku varkaushässäkkä. Voivoi.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, voi Winona Ryder-raasua, elämä taitaa olla hukassa, vaikka rahaa olisi.. Ura taitaa olla aika katkolla.