maanantai 15. joulukuuta 2008

Tänään on valmisteltu joulua


Tässä valmistuu 9-vuotiaan käsissä pakettikortti, alustana näyttää olevan lehti, jossa esitellään Idols-voittaja Koop Arposta. Tai siis viime viikon lehdessä hän oli vielä finalisti..


Sitten paketoitiin serkkutytön paketti kauniilla silkkipaperilla, taustalla kissamme makoilee sohvasängyllä. Ja jotta tunnelma olisi oikein jouluinen, musiikkina soi Rajattoman joululevy, jonka Tonttu-laulu on sykähdyttävän kaunis ja tunnelmallinen.

Kaikenlisäksi tein omatekoisen porkkanalaatikon. Se kypsyi uunissa. Ja kun mummu tuli kylään, hän totesi, että kylläpäs meillä tuoksui joulu. En ole tehnyt omatekoista porkkanalaatikkoa varmaan kymmeneen vuoteen, joten piti ihan ohjeesta lukea tekovaiheet.. Maukasta tuli, pitihän sitä maistaa..

8 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Meilla on kaikki jo valmiina jouluun, lukuunottamatta ruokaa mika varmistuu talla viikolla, jos paakaupunkiin paastaan. Mutta se mika on kateissa on joulumieli.Josko se viela kerkeasi tulla, ainakin blogien valityksella voi tunnelmaa hakea..

arleena kirjoitti...

On ihana joulutunnelma, mutta niin on tarkkaa puuhaa, että se tunnelma tulee siitä. Korttien tekeminen on hauskaa ja tarkkaa hommaa. Kaunis paketti.

anu kirjoitti...

Ihania puuhia nämä joulun ajan valmistelut!!!
Ja joulumusiikki soi meilläkin taustalla!

Iloista tiistaita!
Anu

Krisu kirjoitti...

Mä en ole vielä edes hankkinut lahjoja, pakkausmateriaalia on kyllä. Kortitkin on laitettava kalliimmalla maksulla, hohhoijjaa.. En tiedä, mistä tämä kiire tuli, mutta koko ajan on juostava jossain, ainoa, mitä ehdin, on ruoka ja leipomukset, mutta niistähän nautinkin suunnattomasti ;) Ihanan oloinen, rauhallinen tunnelma teillä.

Hallatar kirjoitti...

Ihana kotoinen tunnelma siun kuvissa ja teksteissä. =)

Koop on joutunut jo eilispäivän tähdeksi ja askartelualuseksi. =)

Sooloilija kirjoitti...

Tänä vuonna tosiaan meillä on aikaa valmistella joulua. Olen itse koko syksyn sairastamisesta vieläkin aika väsynyt, yleiskunto on laskenut, joten jaksan hommailla yhtenä päivänä vain yhtä asiaa..

Tänä vuonna Idolskisa kiinnosti vain äitiä, ei lapsia. Joten Koopin päällä askarreltiin. Söötiksi kuopuskin Kooppia kuitenkin sanoo.

Sari kirjoitti...

Ihanan tonttumaista puuhastelua teillä on ollut...

Pakko sanoa, et olen ihan pihalla kuin lumiukko noista Suomen Idoleista. Oliko tämä uusi idoli hyvä?

Sooloilija kirjoitti...

Sari, aika vähänhän uutta idolia eli Koopia on vielä kuultu, mutta kuuleman perusteella on hyvä. Ei kovin räväkkä, mutta herkkä ja karhea ääni. Ennenkaikkea ihana tyyppi, josta on helppo pitää..