maanantai 15. joulukuuta 2008

Uusi Idoli saatiin


Pitihän sitä eilen illalla vähän jännittää kenestä tulee Suomen Idoli 2008. Ja kun Petestä kerran ei tullut niin piti veikata kumpi, Anna vai Koop, olisi sopivampi Suomen uudeksi Idoliksi.

Suomalais-englantilainen Koop Arponen, jolla on myös hollantilaisjuuria ja isoisänsä etunimi, tuli ja hurmasi koko Suomen! Viime vuonna voitettiin hevillä, Ari Koivunen hurmasi omalla vähän tylyllä tavallaan, mutta 24-vuotias Koop hurmaa aitoudellaan ja hyväntuulisuudellaan. Kohtelias ja nöyrä Koop vaikuttaa ikäistään vanhemmalta ja on hyvin miehekäs. Joten teinityttöjen lisäksi hänen keikoilleen lähtevät nyt varmasti myös äidit ja isoäidit. Mutta millaisille keikoille; ravintolat, areenat,konserttisalit, kesätapahtumat, rockfestivaalit? Mikä on Koopille paras esiintymispaikka?


Hyvä Idoli saatiin Koopista!

(Kuva MTV3:n sivuilta)

5 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Petelle kävi minusta hyvin. Olen onnellinen ettei hän (suosikkini) voittanut.
Samaa mieltä myös Annasta. Heillä on kuitenkin artistin tulevaisuus, muttei riesana Idols-voittoa.

Koopia Idols-leima ei taas samalla lailla varmaankaan haittaa. Hän kun edustaa hieman eri kategoriaa, kuten sanoit teineistä mummoon.

Tykkäsin kaikista kolmesta, oli pakko käydä katsomassa kisaa naapurissa ja porukoilla.
Eli hyvin kävi kaikille.

Sooloilija kirjoitti...

Liivia, samaa mieltä, kaikille kävi hyvin. Luin juuri Iltiksestä, että Anna toivoi voittoa Koopille.

katriina kirjoitti...

Katsoin eilen ensimmäistä kertaa Idolsia ja äänestin Koopia. Hän vakuutti kertaheitolla laululla ja läsnäololla, ihmeen hyvä esiintyjä.

Elisa kirjoitti...

Koop kehittyi eniten kisan aikana, laulaa hienosti (niin kuin kaikki kolme), ja oli muutenkin niin aidon oloinen ihminen, oma itsensä, nöyrä ja symppis. Hyvä Koop!

Sooloilija kirjoitti...

Olen ilokseni pannut merkille, että nyt on vallalla sellainen, että ns. kunnolliset ihmiset vievät potin; Idolsin finalistit olivat kaikki uutta sukupolvea; hyvin käyttäytyvää, nöyrää ja sympaattista nuorta väkeä. Osa vaikutti jopa ikäistään vanhemmilta juuri miellyttävän käytöksensä vuoksi.

Samoin Big Brotherin voitti kunnollinen ja empaattinen tyttö, elostelijat ja seksin harrastajat eivät pärjänneet.