sunnuntai 11. tammikuuta 2009

SUNNUNTAIKLASSIKKO

Tämän sunnuntain klassikko soi haikeissa tunnelmissa. Sen voisi omistaa vaikka kaikille lasten isille, jotka ikävöivät lapsiaan. Elvis riutui avioeronsa jälkeen ikävässä; tytär Lisa Marie asui äitinsä kanssa. Elvis halusi kuitenkin aina löytää aikaa tyttärelleen.
Eilen katsoin tv:stä elokuvan Walk the Line, Johnny Cashin raastavasta elämästä kertova tarina kertoi sekin isän ikävästä. Cashin ensimmäinen vaimo vei parin kaksi tytärtä mukanaan eron tultua.Ja muita sunnuntaiklassikoita soi täällä: Itkupilli, Papinblogi, Lepis, Muualla, SusuPetal, Tuumailua, Preivi, Viides rooli,

Elvis oli syntynyt 8.1.1935. Olisi tällä viikolla täyttänyt vasta 74 vuotta. Hänellä jäi näkemättä tyttärensä kaikki neljä lasta (Lisa Mariehan sai viime vuoden lopulla kaksoset). Isoisyys jäi Elviksellä kokonaan kokematta, isyyskin jäi kesken.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elämän meno on joskus niin kummallista.

Elviksellä on vain niiiiin hieno ääni ja tässä biisissä se jälleen tulee oivallisesti esille.

Papi kirjoitti...

Elvis on Elvis. Kävin katsomassa Walk the Linen aikoinaan ja eilen loppua fiilistelin tv:stä. Se on hyvä ja Reese on hyvä ja Joaqim on hyvä.

Hallatar kirjoitti...

Elvis on ikuisesti The ääni. =)

Sooloilija kirjoitti...

Vaikka tämä video koostuu pelkistä kuvista niin se saa minut kyynelehtimään..

Elviksen äärettömän herkkä ääni tulee esille juuri tällaisissa balladeissa.

Tuima kirjoitti...

Tää on mulle entuudestaan aivan tuntematon biisi. Hieno ääni.

Viides rooli kirjoitti...

Mielikuva Elviksestä lanteitaan ketkuttavana rokkarina on niin vahva, että hänen balladeja tulkitseva puolensa tuppaa aina unohtumaan. Tyylikäs biisi.

SusuPetal kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että Elvis ei ole koskaan oikein iskenyt minuun. En vaan tiedä mistä syystä. Mieluummin kuuntelen Little Richardia.
Ehkä Elviksen ääni on vähän liian täydellinen, kaipaisin rosoisuutta. No, makuasioita.

Kari kirjoitti...

Hieno ääni ja kyllä Elvistä kuuntelee. Minulle tosin ne rokit ovat läheisempiä :)

katriina kirjoitti...

Elviksellä on ihana ääni! Nuorena ei passannut hämy-imageen kuunnella Elvistä, joten olen löytänyt hänet vasta myöhemmin.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, nuorena minä en ollut ihan niin hämy, mutta muuten vain oli pitkiä kausia, ettei Elvistä tullut kuunneltua. Eikä nyt aikuisenakaan aina. Mutta aina hän on siellä taustalla ollut vaikuttajana.

Ennenkaikkea nyt vanhempana tajuaa sen kuinka hyvä laulaja hän oli, nuoresta lähtien. Minkähänlainen ääni hänellä olisi tänään..

Elegia kirjoitti...

Olipas kaunis ja rauhaisa kappale. En juurikaan Elvista kuuntele, joten minulle tämä kappale oli uusi.

Tintti kirjoitti...

Onneksi kuolleet eivät kadu mitään.