sunnuntai 25. tammikuuta 2009

SUNNUNTAIKLASSIKKO

Tämä laulu on soinut päässäni koko viikon, keskiviikkoillasta lähtien. Laulu soi Mad Men-tv-sarjan lopussa, lopputekstien aikana.
Laulu on kepeä, mutta silti jotenkin syvällinenkin. Olonikin on vähän samanlainen: kepeä, mutta liikuttunut. Nyt jos joku tulisi hakemaan minua tanssiin, lähtisin tämän laulun siivin auliisti jonkun vietäväksi. Kello on 00.33 tätä kirjoittaessani. Taidan kuitenkin painua pehkuihin seuraavaksi.

Julie London : Fly Me To The MoonSoihan niitä Sunnuntaiklassikoita täälläkin:

Lepis, Itkupilli, SusuPetal, Tuima, Muualla, Viides rooli,

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on niitä klassikkojen klassikkoja. Sinatran versio tästä tietysti ensimmäisenä mieleen tulee, mutta Julie London on aivan ihana.

Kari kirjoitti...

Syvä, kaunis ääni Julie Londonilla. Ja biisi on toki klassikko sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tuima kirjoitti...

Fly me to the moon on yksi ehdottomista suosikkikappaleistani. Londonin tulkintaakin olen paljon kuunnellut, hän on aivan erinomainen laulaja, hienoja tulkintoja. Luin jostain joskus, että intiimiys hänen tulkintoihinsa tuli siitä, että hän lauloi aika hiljaa ja siksi hyvin lähellä mikrofonia.

Viides rooli kirjoitti...

Hieno valinta, tällaista musiikkia tahtoisin kuunnella juuri nyt, hiljalleen avautuvassa sunnuntaissa. Thänkx!

SusuPetal kirjoitti...

Hyllystä löytyy Londonia muutaman vinyylin verran. Kerrassaan cool laulaja, joka osaa käyttää ääntään, jossa on kohtuullisen suppea ääniala, hyvin hyväkseen.

Nuo taustat vaan ovat niin...tuotetut ja täynnä tavaraa, että hieman nyppii, piano-basso-rummut-trio sopisi Londonin äänelle paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

On tuttu biisi ja esittäjäkin, mutta en ole hirveän paljon kuunnellut. Kiva pyhäbiisi.

Papi kirjoitti...

Täysi klassikko on. Kaunis kuin mikäkin. Olen katsonut Mad menistä pari jaksoa, mutta sitten se jotenkin jäi.

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan Julie Londonia. Meillä on Julien tupla-cd, joskus ulkomailta ostettu ja sitä soitetaan aina sunnuntaisin aamukahvilla ;O) Vie ihan toisiin maailmoihin tuo ääni ja musiikki...