lauantai 24. tammikuuta 2009

Suomen jääprinsessoja seuratessa..


Kuvassa luisteleva Laura Lepistö on naisten taitoluistelun Euroopan mestari! (Kuva Iltasanomista).
Ihan sydän syrjällään sai seurata äskettäin naisten sykähdyttävää luistelukisaa. Siinä kului nenäliina jos toinenkin. Jostain syystä olen aina suhtautunut taitoluisteluun valtavalla tunteella. En pysty kyynelehtimättä katsomaan kisoja, en koskaan.
Ylimääräisiä sydämentykytyksiä aiheutti mm. Kiira Korpi dramaattisella kaatumisellaan ja Laura Lepistö lähes täydellisellä eloisalla esityksellään. Oululaisylpeytemme Susanna Pöykiö luisteli hienosti kolmannelle sijalle naisellisella tyylillään.
Oioi, nyt saa palata taas normaalielämään, ei tarvitse jännittää tv:n ääressä ja kyynelehtiä. Lapsetkin jo mulle nauravat..

Olen tässä samalla valmistautunut huomisiin ystäväni 50-vuotissyntymäpäiviin mm. paketoimalla hänen lahjaansa silkkipaperiin ja lisäämällä valmiina ostettuun korttiin koristeita ja runoa. En laita tähän nyt tarkemmin tietoja, jos sattuu, että hän kurkkii blogiini vielä tämän päivän puolella..
Huomiset juhlat ovat erikoiset, niitä ei vietetä sankarittaren kotona vaan..ihan muualla. Voin kertoa sitten..

Joten ihanhan tässä juhliessa menee koko huominen päivä.
Aloitetaan täällä blogissa huomisaamuna Sunnuntaiklassikolla, synttäriarvonnalla ja arvontapalkinnon paljastuksella. Sitten minä päivällä katoankin muutamaksi tunniksi kodin ulkopuolelle juhlimaan.

Tämän viikonlopun paras uutinen on kuitenkin ollut kauan kadoksissa olleen lapsuudenystäväni löytyminen! Tässäkin toimi apuna Facebook, joten eihän se nyt hassumpi foorumi olekaan. Lämpimiä terveisiä löytyneelle ystävälleni sinne Espanjaan! Meinasi mennä yöunet viime yönä kun piti miettiä lapsuuden seikkailujamme, yhteisiä kokemuksiamme. Eihän ne muistot ole mihinkään kadonneet. Kuinka kirkkaasti voikaan ihminen muistaa jonkin pienen tapahtuman kolmenkymmenenviiden vuoden takaa!

3 kommenttia:

noeijoo kirjoitti...

Hyvä Suomen naiset, Euroopan huiput! Olihan jännät kisat, meinasi mennä rytmihäiriön puolelle, kun oli kaatumista ja kullan kimalletta. Hieno kokemus katsoa. Kiva että on muitakin eläytyjiä, kaikkia ei tunnu kiinnostavan.

-Anne- kirjoitti...

Minulta meni koko kisat ohi, pöh. Jos muistaisi edes loppunäytöksen katsoa. (Ellei sekin ole jo tullut...) Mutta aplodit suomen tytöille.

Tuima kirjoitti...

Jännä oli kisa - olen iloinen Lepistön voitosta, Pöykiön pronssista ja Korven taistelutahdosta. Taitoluistelu on suosikkilajejani ja eniten minua liikuttaa jäätanssi, vaikka omat suosikkini harvemmin voittavatkaan.