sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Ja voittaja on..


Mukavasti osallistujia tuli ensimmäiseen järjestämääni arvontaan, kiitokset siitä. Yllä kuvassa kaikki osallistujat maljassa, ja se lappu, jonka sunnuntaiaamuna noin klo 9 nostin maljasta. Onnettareni nukkuivat, joten olin itse onnettarena, todistajana kissamme, joka katsoi silmä tarkkana puuhailuani.

Onnea Krisulle Melukylään Tampereelle!! Lähetäthän osoitetietosi sähköpostiini niin posti lähtee heti maanantaina kuljettamaan lahjaa sinulle!


Palkintona on 'kuvakirja' filmitähdistä. Löysin ihanan muhkean Images of Movie Stars-kirjan, kannessa Audrey Hepburn. Selailin kirjaa kirjakaupassa ja ajattelin, että tämä olisi sellainen iätön ja ajaton lahja, josta voisi olla iloa pitkäksi aikaa.

Nyt lähden suklaabrowniekahville. Tarjoilen sitä teille myöhemmin tänään kuvan ja ohjeen kera. ;)

Alla olevassa Sunnuntaiklassikossa voitte kuunnella ilmavaa, kepeää ja syvää tulkintaa laulusta, johon olen tällä hetkellä hullaantunut. Se kuvastakoon tämän päivän tunnelmia: ' Fly Me To The Moon and Let Me Sing Among Those Stars, Let Me See What Spring Is Like In Jupiter and Mars...'


11 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Ihanan lahjan Krisu saa, todellakin iätön ja ajaton kirja!! Melkein olen kateellinen kirjasta =)! Mistä kirjakaupasta löysit opuksen?

Maistuvaista kahvitushetkeä!!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, Suomalaisesta kirjakaupasta täältä Oulusta. Kirjan kokoaja ja kirjoittaja on Tim Hill, alaotsikkona on Photographs by The Daily Mail.
Kiitos kahvihetkistä, oikein maistuivat. Illalla lisää juttua vielä.

Papi kirjoitti...

Mikä hieno arpaisvoitto!

Papi kirjoitti...

Siis arpaJAISvoitto.

katriina kirjoitti...

Kiva arvonta ja hyvä lahja. Onnittelut Krisulle!

Krisu kirjoitti...

Miten hieno arpajaisvoitto, kiitos! Hieno! Arvostan todella tuollaista kirjaa. :)

Hallatar kirjoitti...

Ompas ihastuttava lamppu!
Ja onnea Krisulle. =)

Sooloilija kirjoitti...

Onnea vielä kerran Krisulle. Kirja on todellakin ihana.

Ja lamppuni kuvassa on Ikeasta. Käsinpuhallettua lasia.

Sari kirjoitti...

Menee nyt ihan ohi aiheen, mutta mä kiinnitin yhtäkkiä huomiota tuohon pöydällä olevaan lamppuun, niinkuin näköjään Hallatarkin.

Hih, mä ostin täs ihan viikko pari sitten ihan saman lampun kotiimme, mutta mies pirulainen ei voi millään siirtää televisiokaappia televisioineen päivineen hivenen syrjempään, et saisin lampun ajattelemalleni paikalle ja toimimaan... Tai ehkä mä siirrän nyt tuon lampun kerta kaikkiaan toiseen paikkaan, jotta saan ihailla sen tuomaa valoa jo vihdoin ;-)

Sooloilija kirjoitti...

Mulla on näitä lamppuja kaksi kappaletta, ovat tosi kauniita mm. lasihyllyllä. Entisessä asunnossa ne olivat leveällä ikkunalaudalla, nyt ei uudessa kodissa ole ikkunalautoja lainkaan, joten lampuille on pitänyt etsiä uusi paikka.

Yaelian kirjoitti...

Upea voitto! Ja ihania lamppuja sulla on!