lauantai 7. helmikuuta 2009

Päivä jo vähän 'kirkkaampi'


Ihailen lasten taitoa toipua flunssasta niin reippaasti. Tänään ollaan vielä sisällä, mutta päästin lapsen harjaamaan pihaa muutamaksi minuutiksi. Hän olisi halunnut mennä Pieni talo Preerialla-tyyliin rimpsuhame päällä, mutta sain suostuteltua niin, että toppatakki jätettiin pois ja fleece on päällä. Pakkanen kun paukkuu noin -15 asteessa. (Esikoinen huhkii koko viikonlopun taas uintikisoissa..).

Muutaman sadan metrin päässä, torilla, olisi poroja! Tähän tapahtumaan en itse jaksa mennä, olin viime yönä niin kuumeessa, että tyynynpäällinen oli märkänä.. Mutta lapsi aikoo mummun kanssa piipahtaa, ihan vain poroja katsomassa. Tämä jo monivuotinen tapahtuma tuo paikalle jännästi yhdistäen pohjoisia flamencotanssijoita ja saamelaisia. Enemmän infoa tässä.

8 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Sinähän olet tosi kipeänä! Eipä siinä muu auta kuin maata ja juoda paljon nesteitä, hunajakin näkyi olevan käytössä. Särkylääkettä parantamaan oloa, se ei onneksi estä paranemista.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla se influennsaversio meneillään. Kertomuksia tuosta ylettömästä hikoilusta on kuulunut muiltakin uhreilta.

Jaksamisia ja paranemisia!

Sooloilija kirjoitti...

Katriina ja Lepis, aivan mahotonta oli se hikoilu yöllä.. Harvoin kuume nousee, mutta nyt se nousi eli olisikohan se tosiaan influenssaa. Lapsella tosi paljon kevyempi sairastaminen. Toinen lapsi ei ole vielä sairastunut.

Kiitos teille tsempeistä.
Varasin pyykkituvalta pyykkäysajan, onkohan oikein järkevää..

Yaelian kirjoitti...

Voi parkaa, kyllä taisi sulla olla kova kuume viime yönä. Mutta ehkä flunssan huippu oli siinä. Hyvä että lapsi on jo parempi ja toivottavasti toinen lapsi ei siihen edes sairastu, vaikka yleensä kyllä nuo flunssat tarttuu perhepiirissä vaikka kuinka varoo.

arleena kirjoitti...

Parempaa vointia sinne.
Ilonpilkahdus kuitenkin, lapset ovat jo terveinä.

pikkujutut kirjoitti...

Huilaa rauhassa.Kuulostaa samalta kuin omani, eika siina auta muu kuin lepo.Toivottavasti on piikki ohi ja kuume hellittaa.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos ystävät, pahin piikki sairastamisessa alkaa olla ohitettu. Kohta on muutakin elämää.

Sari kirjoitti...

Kiva juttu, että neitokainen on jo teillä parempana, mutta ilkeältä kuulostaa oma olosi... Voimia ja pikaista paranemista!

Meidänkin neitokaisella nousi kuume tänään, kun tultiin Suomi-koulusta (kummastuttaa, kun aamulla ei ollut mitään oireita ja sillä menimme reippaina kerhoilemaan...) ja ihmettelin tyttären velttoa oloa ja unisuutta. Niin oli kuumetta jo 39 astetta ja kovin oli tokkuraisen oloinen. Täällä on paljon flunssa- ja influenssapöpöä liikenteessä, toivottavasti ei olisi sitä influenssaa kuiteskaan.