perjantai 27. helmikuuta 2009

Takaisin kuvioissa ja kotonakin uudet verhot

Vauhdikas päivä takana.
Heti aamusta kävin ostamassa tietokoneen siitä huoltoliikkeestä, joka yritti uudelleenasentaa sitä entistä konettani, joka osoittautui sitten loppuunkalutuksi koneeksi.. Entinen jäi siis sinne, siitä sai väliä kun ostin uuden, siis käytetyn koneen. Uusi läppäri on nyt IBM-merkkinen, entinen oli HP. Kun tulin tietokoneostoksilta, lähdin melkein samantien magneettikuvaukseen Oysiin. (Nyt kun tuli tämä yllättävä meno, ei voi kuin haaveilla uusista vaateostoksista ym. Tiukilla ollaan taas jonkin aikaa. Työttömälle ei oikein voisi tulla yllättäviä isoja menoja..)

Aamu oli sen verran vauhdikas, etten ehtinyt paljon jännittää kuvaukseen menoa. Otin silti rauhoittavan esilääkityksen siellä. Siitä tuli hieman unelias olo, ei muuta. Ja mikäs siinä tuubissa sitten oli makoillessa. Ja koska kuvattiin päätä, olin vain puoleksi tuubin sisällä, jalat saivat olla vapaana. Mukana laukussa kannoin turhaan K.D. Langin Watershed-levyä, tässä magneettikuvauksessa ei levyä pystynyt kuuntelemaan. (Olin saanut ohjeet ottaa omaa musiikkia mukaan).

Ensi maanantaina (jo!) saan magneettikuvauksen tulokset. Onneksi näin pian. Sittenpä se selviää. Kerron sitten teillekin.

Kuvassa on eräänä aurinkoisena päivänä äskettäin vaihtamani verhot. Olin suunnitellut pitkään näiden lempiverhojeni laittamista olohuoneeseen, mutta muutama viikko siinä meni suunnitellessa. Itse toteutus oli sitten nopeampaa. Kevätaurinko paistaa kauniisti niiden läpi. Verhot olen entiseenkin asuntoon laittanut aina keväällä, niiden värityksessä ja kuvionnissa on jotain hyvin keväistä.

Nyt lähden taas lepäilemään sohvan pohjalle. Olen sen ansainnut. Jostain syystä lapset olivat juuri tänään tosi pahalla tuulella. Aivan kuin he viestittäisivät sillä, että äiti ei saisi 'sairastaa' eikä olla 'heikko'. Toisaalta, heillä alkoi tänään talviloma, joten olivat siksikin vähän levottomia. Ja esikoinen on kaikenlisäksi kovassa kuumeessa. Ollut jo kaksi päivää kotosalla kipeänä.

Mutta kyllä tämä tästä nyt kun minulla on taas tietokone. Onneksi paussi ei ollut tämän pitempi. Tulen blogikierrokselle kunhan piristyn.

10 kommenttia:

Papi kirjoitti...

Otahan nyt levon kannalta, kyllä me täällä ollaan:)

Verhot ovat ehdottoman raikkaat, ottavat selkeästi kevään vastaan.

katriina kirjoitti...

Kauniit verhot, tuollainen piristää kummasti!
Ja kone taas käynnissä. Onneksi kierrätys toimii, kun jotkut vaihtavat uusiin jopa vuoden-parin välein. Puhelimissa ihmettelen myös, miten niiden arvo häviää taivaan tuuliin parissa vuodessa. Nuoret vaihtavat niin tiuhaan.

Nyt ei tarvitse kauaa jännittää kuvauksen tuloksia. Minäkin kävin tänään sairaalassa näyttämässä haavojani leikanneelle lääkärille ja sain uuden antibioottikuurin varmuuden vuoksi. Pääsin sinne tunnin sisällä soitosta!

Hyvää viikonloppua!

Stina kirjoitti...

Mikahan naita koneita oikein vaivaa, kun taallakin tietokoneet hajoilevat taman tasta.

Oikein sopivat ja somat verhot aurinkoisiin paiviin :D!

Makin sain magneettikuvaukseen mennessa laakityksen, kun kysyivat etta onko ahtaan paikan kammoa. No enhan ma sellaista tiennyt, joten antoivat varmuuden vuoksi, mutta oikeastaan ihan turhaan. Kauhea vasy siita laakityksesta kylla jai moneksi tuntia. Huilaile ihan rauhassa ja keraile voimia. Onpa viikonloppu taas :D.

Yaelian kirjoitti...

Kiva että sulla taas on toimiva tietokone, vaikka varmaan harmi ettei vanhaa voinut korjata. Munkin alkaa jo näyttää vanhuuden merkkejä, vaikkei ole kuin pari vuotta vanha...
Toivottavasti kaikki ok,kun mageettikuvaukseen jouduit.Ja toivottavasti esikoinen parantuu nopsaa niin että ehtii vähän lomastakin nauttia.

Kauniit verhot! Hyvää viikonloppua, Sooloilija!

Elisa kirjoitti...

Kiva kun olet takaisin!! Leppoisaa ja rentoa iltaa, olet leposi ansainnut!!

Antaa lasten kiukkuilla, hyvää että puhaltavat ulos päin - kellekkäs he ellei äidille.

arleena kirjoitti...

Kauniit keväiset verhot.
Lepäilemällä se kunto kohentuu.
Tervetuloa taas takaisin pikkupaussilta tänne ihanaan blogimaailmaan.

Tuima kirjoitti...

Keväiset verhot, kivalta näyttävät. Toivottavasti kuvauksen tulokset ovat hyviä, pidetään peukkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniit verhot! Varsinaiset kevään tekijät!

Otahan rauhallisesti ja lepäile moisen tapauksen jäljiltä. Ja rauhallista tulosten odottelua toivotaan myös.

Vicki Li kirjoitti...

Onhan sulla ollutkin jännittävä kuvaus. Hyvä tosiaan, että tulokset tulevat pian.Täällä paistaa tänään aurinko ja kävin kävellen markkinoilla. Mukaan tartui villisikameetvurstia.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos ystävät kommenteista. Kirjoittelen uutta juttua. Olen tänään väsyneempi kuin eilen, päiväunet vain maistuvat.

Uudesta tietokoneestani oli hävinnyt picasa kokonaan, joten asentelen sitä tähän. Myöskään tällä ei voi vielä katsoa esim. youtubeja. Tänä päivänä tähän laitetaan kaikki mahdolliset flash playerit ym. jotta kone pelittäisi ihan kunnolla.
Muuten tuntuu olevan hyvä ja nopea kone, toisin kuin entinen, joka hidasteli ja tökki pienemmästäkin ponnistuksesta..

Joten kuulumisiin pian!