tiistai 17. maaliskuuta 2009

Kaikille Anssi- ja Jared-faneille !


Kirjoitin tässä taannoin kommenttiin, etten ole talviurheilun ystävä ollenkaan, mutta onhan se hieno uutinen kun Kuusamon oma poika Anssi Koivuranta otti ja voitti sunnuntaina koko yhdistetyn maailmancupin! Ja hienon kristallipallon ja tukun rahaa, sekä siinä samalla hienon mäkihyppääjän maineen ja tiensä kaikkien tyttölasten, ja vähän vanhempienkin tyttöjen, sydämiin!


Tämä kirjoitus on vähän niinkuin omistettu esikoistyttärelleni, joka tänä talvena heräsi fanittamaan mäkihyppyä, ja tiettyjä hyppääjiä! Eilen kirjoitin hevosista ja kuopuksestani, tänään kirjoitan esikoiselleni tärkeästä asiasta. Tyttölapsi hurahti täysin mäkihyppyyn! Eikä ole tämän asian kanssa yksin, kaveritkin fanittavat samoja hyppääjiä.

Olen ilokseni huomannut, että mäkihyppääjissä on kasvanut uusi sukupolvi, joka on reilua ja rehtiä porukkaa, osaavat nauttia ja nauraakin. Tämä Anssikin vaikuttaa hyvin tunneherkältä nuorelta urheilijalta, jolla on hymy herkässä ja pilkettäkin silmäkulmissa. Mutta kun hän suuttuu, toimittajatkin pysyttelevät nätisti vähän sivummalla. Eivätkä kysele tyhmiä.
Oli kyllä ilo seurata Anssin iloa, hän oli yhtä hymyä ja aurinkoa. Siitä 'vanhankin' sydän ihan riemuitsi.

Ja kaikenlisäksi: Anssikin bloggailee Bloggerissa, hienoa!En tiedä näkevätkö muut, mutta Anssi näyttää siltä kuin olisi näyttelijä/laulaja Jared Leton pikkuveli. Jared on 37-vuotias amerikkalainen ja Anssi 20-vuotias kuusamolainen, mutta miten voivatkin silmät ja hymy olla niin samanlaisia..

Jared Leto taitaa tällä hetkellä keskittyä bändinsä 30 Seconds to Marsin kanssa keikkailuun. Bändi on hyvä, se on saavuttanut mainetta pikkuhiljaa. Bändi kävi mm. Kiinassa kuvaamassa hienon musiikkivideon ja sitä on aika ahkerasti näytetty.. Mutta kuten jo aiemminkin kaipailin; saisi upea ja muuntautumiskykyinen Jared nyt vihdoin tehdä elokuviakin. Meidän kaikkien iloksi.

5 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Aika jännä... mie en ole tullut ajatelleeksikaan, minkä ikäinen Jared Leto on. Minä olin jotenkin kuvitellut sitä aina sellaisena pikkupoikana, mutta hyvänen aika, sehän on ihan aikamiehen ikäinen! Sillä vaan on jotenkin niin nuoren, herkän runopojan olemus, että vaikuttaa huomattavasti nuoremmalta.

Kyllä Letoa mielellään elokuvissa katselisi. Unelmien sielunmessu oli yksi sellaisia elokuvia, joka jää silmien verkkokalvolle pitkäksi aikaa. Leto oli siinä aivan loistava.

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, no minunkin piti oikein tarkistaa Jaredin ikä ja niin vain on syntynyt v. 71 joulukuussa.

Unelmien sielunmessu on tosiaankin sellainen elokuva, joka ei poistu mielestä. Mulle vähän liian rankka elokuva, mutta olen kerran silti katsonut kokonaisuudessaan. Hypnoottinen elokuva, epämiellyttävä kokemus. Ihan käsittämätön osasuoritus Jaredilta tässä. Samoin kuin muissakin elokuvissa.

Mutta tuo Anssi oli juuri äsken Huomenta Suomessa haastattelussa ja oli taas niin hyväntuulinen! Ihana nähdä nauravaisia ihmisiä julkisuudessa!

Papi kirjoitti...

Tykkään Anssista oikein kovasti, siinä on niin mukavanoloinen kaveri kaikinpuolin. Ymmärrän tyttöjä, jotka häntä fanittavat kun kerran tämmöinen tyttöiän ylittänytkin sulaa tuollaisen hymyn edessä.


Ja Jarediakin katselen ja kuuntelen mielelläni. Kauniit silmät varsinkin on hällä. Siis tämmöstä heti aamuituimaan meille pläjäytit! Kiitos!

Sooloilija kirjoitti...

Papi, oleppa hyvä. Kyllä kauniita silmiä ja iloista hymyä on aina ilo katsella!

Tuima kirjoitti...

Miellä on Anssia kannatettu jo jokunen vuosi, myös äiti :)