lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kaikki on pinossa..


Musiikki, kirjat ja elokuvat ovat pinoissa kotonani. Samoin lehdet. Kuvassa levyjen päällä ystävältä saatu ametistikivi. Levyinä viime viikon Sunnuntaiklassikkobändiä; Oasista ja kotimaista Stella-bändiä..


Tässä pinossa on viisi kirjastosta lainattua elokuvaa. Onneksi on viikon laina-aika, ja sitäkin voi sitten jatkaa jos ei saa katsotuksi. Päällimäisenä Menaiset-lehden mukana saatu P.S. I Love You-elokuva. Sen olen nähnyt yhden kerran, nyt haluaisin fiilistellä sen uudestaan. Myös Tahrattoman mielen olen nähnyt noin kolme vuotta sitten. Mutta joidenkin elokuvien tapahtumat painuvat unholaan, eli uusinta on paikallaan tämänkin kohdalla. Mutta nämä muutkin elokuvat kiehtovat kaikki, siksihän olen ne lainannutkin. Voi olla, että Boys Don't Cry jää katsomatta, se kun on niin mielen syövereihin menevä, synkkä tositarina..Kerran siis nähty sekin.

Asiat ovat siis pinoissa, myös puhtaat pyykit, jotka eivät ole vielä löytäneet tietään kaappeihin asti. Aika loppuu kesken. Ajankäyttöni on suunnittelematonta. Haahuilen ja vaeltelen. Se on kai elämäntyylini..

10 kommenttia:

violet kirjoitti...

Hei, onko toi Charlie sanoo sama kuin Selon Charlie?
Jos on niin mulla on se hyllyssä ostettuna mutta katsomatta vielä.

Sooloilija kirjoitti...

hei Violet, on sama elokuva. Siinä on Minna Haapkylä kai ensimmäisessä ulkomaisessa elokuvassaan. Muut näyttelijät ovat ranskalaisia. Pitäisi katsoa tämäkin.

Haapkylän roolista hehkutettiin täällä silloin kun hän kuvasi elokuvaa. Ja hän teki kai toisenkin ranskalaisen elokuvan..

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Sulla ilta pelastettu ;)

tuike kirjoitti...

Lueskelin läpi viimeiset pari viikkoasi. Hyviä elokuvia - kun vaan ehtisi katsoa! Elokuvissa kautta aikojen oli monta minunkin suosikkia. Tutkimukset , pelko, helpotusitkut yms. tuttuja täälläkin. Ja sitten se lopullinen totuus: aika kuluu, etkä ole valmis.... Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno se on! Marey-linkkinappula siis! No on noin suorareunaiset kasatkin kyllä :)

arleena kirjoitti...

Pitäisikö peesata sinua ja lainata joskus elokuva. Kuullostaa niin rentouttavalta.
Voisi uppoutua kotisohvalla hyvän elokuvan pyörteisiin. Tulee niin harvoin katsottua elokuvia.

Sooloilija kirjoitti...

Tuike, kiitos sanoistasi. Mukavaa viikonloppua myös!

Lepis, Bob Marleyn kuva vain oli niin sykähdyttävä, mutta voisihan kuvan aina silloin tällöin vaihtaakin. Vaikka aina sen viikon esittäjäni mukaan..

Arleena, mikäs sen mukavampaa kuin lainata/vuokrata/ostaa joku hyvä elokuva ja suunnitella jo iltapäivällä aloittavansa elokuvan katsomisen tiettyyn aikaan.. Minä en useinkaan syö paljon mitään kun katson elokuvia, juon teetä ehkä. Ja mun 'bravuuri' on se, että katson aina elokuva korvakuulokkeilla. Kuulen silloin pienimmätkin hengitykset ja pienimmätkin taustaäänet. Äänet kun ovat aina olleet mulle tärkeitä, elokuvissa erityisesti.

Siksikin on hieman epistä, että toinen korvani ei enää kuule paljon mitään..

Elisa kirjoitti...

Täällä myös haahuilija ja vaeltelija, olen tällä hetkellä vähän saamattomassa mielentilassa. Aika ei lopu kesken mutta en saa otetta tehokkuudesta vaikka haluaisinkin...

Inspistä odotellessa!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, kyllä se jonain päivänä se inspis iskee ja sitten taas toisena levätään eli saadaan vähemmän aikaiseksi.

Haahuileminen on jotenkin niin jännä sana, kuvaa minua ainakin aika hyvin.

Sari kirjoitti...

Kuulostaapa tutulta tuo haahuilu ja vaeltaminen. Tänä viikonloppuna päätin vältellä tuota tuttuakin tutumpaa haahuilua ja niinpä olen koettanut pysyä mm. poissa tästä tietokoneelta. Noh, täällä taas, mutta koetan kyllä kovasti parantaa tapani ja ihan oikeasti saada muutosta tähän ainaiseen aikaansaamattomuuteeni. Vaikeaa? No on se, saakutti soikoon!