perjantai 15. toukokuuta 2009

Kävi melkein kuin Ellenissä..


Minulle kävi eilen illalla myöhään kuin ihmisille Ellen DeGeneresin Showssa, jossa Ellen soittaa tavallisille amerikkalaisille ja puhelimen toisessa päässä on järkyttynyt ihminen, joka ei tahdo uskoa, että Ellen oikeasti soittaa hänelle.

No, minulle ei Ellen soittanut, mutta sitäkin tärkeämpi ihminen, ystävä vuosikymmenten takaa, hän lauloi puhelimeen ihan alkuun pitkän onnittelulaulun. En ole kuullut lapsuudenystäväni ääntä noin 24 vuoteen, vaikka olemmekin viime kuukausina olleet yhteyksissä sähköpostein ja facebookin kautta. Kuullostin laulun loputtua ihan hölmöltä, sillä kiitosten jälkeen minun piti kysyä, että kuka minulle lauloikaan. Pää löi tyhjää enkä ehtinyt ajatella oikein mitään, yritin pysyä tuolillani. Puhelu tuli kaikenlisäksi kaukaa etelä-Euroopasta, joten vieläkään en ihan heti pääse tätä ystävääni tapaamaan ja kiitoshaleja antamaan, mutta syksylle olemme sopineet treffit entiseen kotikaupunkiimme pohjoiseen.

Kiitos Sinulle Ystävä Täydellisestä Yllätyksestä! Teit Ellenit ja minä olin ihan ällikällä!!!

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana yllätys tosiaankin! Ja kiva kun olette löytäneet toisenne uudestaan:-)

Merja K kirjoitti...

Oi, miten ihana yllätys, kuulostaa kivalta :) Myöhästyneet onnittelut!

katriina kirjoitti...

Yhteen aikaan kuuntelimme kesälomamatkoilla autoradiosta YleX:n Heinähässäkkää. Siinä soitettiin jollekin pahaa-aavistamattomalle julkulle pilasoitto suorassa lähetyksessä. Oli kyllä vaikea olo kuulijallakin, ainakin aikuisella.

Tuo soitto osoittautui sitten kuitenkin kivaksi. Vanhempani soittavat minulle syntymäpäivänä ja laulavat yhdessä. Hauska tapa on säilynyt, vaikka olen jo vanha.

PupuLihavisto kirjoitti...

Ihana yllätys!:) Ja myöhästyneet onnentoivotukset neiti Lihavistolta & Viljami-kissalta:D

Hannelen paratiisi kirjoitti...

internetti on hyvä keksintö

Sooloilija kirjoitti...

Yaelian: ikää kun tulee, ja elämän ruuhkavuodet rauhoittuvat, tulevat entiset, vanhat ystävät mieleen. On aina ilo löytää lapsuudenystävä uudelleen.

MerjaK.: oli kiva yllätys. Kiitos onnitteluista.

Katriina, ei tämä ollut heinähässäkkään verrattavissa, muistan ne, oi että ne oli kauheita, ajattelin aina, että kunhan ei koskaan joutuisi pilasoiton kohteeksi..
Kiva tuo vanhempiesi tapa laulaa vielä aikuisellekin lapselle.

PupuL.: kiitos onnitteluista, sekä sinulta että Viljamilta!

Hannele; onhan se internetti erittäin hyvä keksintö..