torstai 14. toukokuuta 2009

Keväisiä lahjoja

On aina yhtä hämillistä ja kuitenkin ihanaa saada läheisiltään lahjoja. Laitan tähän osan saamistani lahjoista, kiitos kaikille..

Postipoika toi jo toissapäivänä mielenkiintoisen paketin, sisältä paljastui Meri sisälläni-elokuva. Olen nähnyt elokuvan vuosia sitten, silloin ihastuin espanjalaiseen Javier Bardemiin, joka onkin tehnyt upeita ja mieleepainuvia rooleja, mutta tämä on yksi parhaista. Dvd-hylly täyttyi taas yhdestä klassikkoelokuvasta, jonka haluaa nähdä aina uudestaan.
Äitini muisti minua Ikean käsintehdyillä viinilaseilla. Olin joskus kuukausia sitten antanut hänelle lappusen lompakkoon, jossa oli tämän lasisarjan nimi ja toivonut näitä lahjaksi.

Minulla kun ei tule kovin usein käytyä Haaparannan Ikeassa, vaikka sinne on meiltä matkaa vain noin 130 km.
En uskalla tehdä Ikea-reissua, kulutan aina enemmän rahaa kuin pystyisin kuluttamaan..
Ja koska sain valkoviinilasit, piti hakea valkoviiniä. Tällä kertaa kuivaa ja pirskahtelevaa etelä-afrikkalaista viiniä. Jääpalan kera varmasti hyvää. Sitä sitten huomenna ystävän kanssa eli juhlat jatkuvat..

11 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Ai kun on hyviä lahjoja!Tuon elokuvan voi varmaan katsoa monta kertaa, minullakin on se hyllyssä.

Ostin Rachel Getting Married -leffan, ja se vaatii ehdottomasti ainakin toisen katselukerran lähipäivinä. Pidin siitä tosi paljon, se aukeni vähitellen ja paljasti syviä virtoja hitaasti.

Toinen suosittelemasi (?) oli Brideshead Revisited. Otin sen kirjastosta ja -no, ei kolahtanut. Teennäinen ja tyhjä minusta, asiat jäivät perustelematta. En tiedä, mitä olisi ajatellut, jos ei olisi nähnyt sarjaa ja lukenut kirjaa, koska elokuva olisi jättänyt paljon auki.

Yaelian kirjoitti...

Hienoja lahjoja! Tuon leffan olen minäkin nähnyt.En tiennytkään noista IKEAn käsintehdyistä viinilaseista, varmaan kauniit.Ja Chardonnayta juon aina mielelläni..Hyvää synttäripäivän iltaa Sooloilija!

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, jotkut elokuvat ovat sellaisia, että ne pitää nähdä aina silloin tällöin. Meri sisälläni ja Rachel getting married ovat juuri sellaisia.

En muista suosittelinko sitä uutta Bridesheadia. Tiedätkö, en muista siitä enää paljon mitään, vaikka sen näkemisestä on vain pari kk aikaa. Mutta kuka voisi unohtaa oikeata Mennyttä maailmaa. Ei kukaan!

Yaelian, kiitos. Katselen Teho-osaston viimeisen kauden viimeisiä jaksoja (enää kai 4 jaksoa jäljellä, sitten koko homma loppuu!). Haikea mieli tulee Teho-osaston loppumisesta..
Tässä se ilta kuluu.
Ja Chardonnay avataan vasta huomenna..

Leena Lumi kirjoitti...

Meri sisälläni elokuva muutti täysin minun ja bestikseni elämän. Se oli myös must ostaa, kun se tuli myyntiin.

Kerää sitten vain niitä VIINIlaseja, kuohuviinilasit Villeroy&Boch Retro Country tuo vaikka Helikeiju!

Minäkin olen valkkarin ystävä. Tällä hetkellä ykkönen on Chablis Vaudevey, joka on niin tyyristä, että sitä nautitaan hyvin arvostaen kynttilänvalossa tai kuten teen huomenna: katsoen yllätyssynttärilahjafilmiä Brokeback Mountainia.

Musta tuntuu, että sulla oli hieno synttäripäivä, vaikka jossain liikkuikin levoton preeriatuuli.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, oli hieno synttäripäivä! Kova tuuli puhalsi täälläkin, sellainen kummallinen preeriatuuli.

Minut yllätettiin noin tunti sitten vielä onnittelupuhelulla; Espanjasta asti sain puhelun, joka alkoi 'paljon onnea'-laululle! Yllätys oli täydellinen, en tiennyt yhtään kuka soitti! Olen vieläkin lähes järkyttynyt, sillä minua harvoin yllätetään!

Juu muistan, että vain valkkari-tai punaviinilaseja, ei kuohuviinilaseja.. ;D

arleena kirjoitti...

Noita lahjoja olisin myöskin mielelläni vastaanottanut

Sari kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut. Kerrohan sitten, mitä pidit tuosta Meri sisälläni-elokuvasta, joka on ainakin minulle ihan uusi tuttavuus. Kauniit myös nuo valkoviinilasit. Taitaa olla niin, että kaikille naisille Ikea on vaarallinen kauppa vain piipahtaa... Sieltä kun tahtoo aina lähteä mukaan sun vaikka mitä. Valkoviinistä pidän minäkin, ja etenkin kuivasta sellaisesta ;-) Ja mukavaa, että juhlat voivat jatkua ystävän kanssa vielä huomennakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ikea on sellainen lompakkosyöppö etten itse aio mennä sinne ennen....no vannomatta paras. En ole nähnyt Meri sisälläni-elokuvaa mutta jos siinä on kerran Bardem niin sait mielenkiintoni juuri heräämään!!

hanne kirjoitti...

"meri sisälläni" oli hyvin vaikuttava elokuva minulle...
varmaan parhaita katsomiani..

hassua miten etenkin naiset aina, olivatpa he minkä ikäisiä tahansa, eivät osaa olla sitä...tai ihmettelevät..olenko näin vanha...

pysähdyin miettimään, miksi?
olisimmeko muka parempia, kauniimpia, onnellisempia jos olismme nuorempia...
itse täytin 60 v joulukuussa ja ihmetteli suuresti, etten ole mikään mummo, kuin voin olla kuuskyt...samaa tein 50v täyttäessäni..
Miksi minun täytyisi pysyä ikuisesti vaiks ...en osaa edes sanoa numeroita..
...no kun täytin 30 kin, koin et nyt olen vanha...

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Arleena, Sari, Mikaela ja Hanne!
Kirjoitan Meri sisälläni-elokuvasta jossain vaiheessa ja kerron tarkemmin.

Elisa kirjoitti...

Hip hurraa!! Onnittelut syntymäpäivän johdosta!!