tiistai 12. toukokuuta 2009

Ostin ja sain kukkia tänään


Tänään ostin kotiin leikkokukkia, nämä kuvassa olevat. Ruokapöytä piristyy kummasti kun laittaa tällaisen pienen kimpun koristeeksi. Ensimmäinen ulkokukkakin on nyt sitten saatu: Marketat ovat suloisia.


Yksi asia ärsyttää: lähdin juuri käymään kaupassa ennenkuin sulkivat ovet, ja unohdin kolmesta asiasta kaksi; huulirasvan ja servietit. Vähäinenkin auringossa olo (tai huonepölyssä kotona olo) on kuivattanut huulet ja esikoinen on pöllinyt kaikki huulirasvani ja hukannut ne johonkin. Pienestä sitä ihminen voi ärsyyntyä.. Mutta kaikki te, joilla on tyttäriä ja teinejä, ymmärrätte täysin mitä tarkoitan. Myös oma huonomuistisuus ja hajamielisyys ärsyttää.

Mutta kukat ovat kauniita!

8 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Viehättäviä valkoisia kukkia! Pidän kovasti tuosta jaloleinikistä, vaikka en ole koskaan tullut ostaneeksi niitä -niitä ei saa marketista. Ja marketta taas on raikas ja kätevä ulkolaatikoissa, hoitaa melkein itse itsensä ja kukkii koko kesän.

Leena Lumi kirjoitti...

Kauniit nuo valkoiset kukat vasten verhoa, jonka väri????

Minä olen vuosia ostanut pinkkejä margareettoja isoon siniseen ruukkuun ulkorapulle. Vähän kanankakkaraetta niin kukinta on runsasta ja hyvin mennään callunoihin asti.

Huulet: osta yöpöudällesi Vitalis ja olen huomannut, että Maybellinen huulipunat, ne kultahylsyiset ajavat liikentessä kosteusvoiteen homman ja tuovat samalla sävyä. Mulla esim. sellainen vanha roosa, jota ei edes huulipunaksi tajua, mutta kostuttaa kivasti.

tuike kirjoitti...

Ihanat valkoiset kukat.

Huulirasvajuttu niin tuttu... minä piilottelen silmämeikinpoistoaineet ja kampaajalta ostamani kalliimmat tukanhoitosarjat. Ja tukkapinnit. Ja kangasakset. Lempparikeksini. Mustat hihattomat toppini. Jne. Jne. Mutta lainaanhan minäkin heiltä yhtä sun toista.

Unohtelu on ärsyttävää. Kännykän muistutustila jatkuvasti täynnä ja silti jää asioita hoitamatta. Voi tätä elämää!

Yaelian kirjoitti...

Kauniit valkoiset kukat!
Mä olen huulirasvan suurkuluttaja, mulla on tässä tietokonepöydällä purkki sellaista.Ärsyttävää kun unohtaa jotain mitä tarvitsee! Mä joskus meen markettiin ostamaan jotain ja sitten tulen sieltä ulos ihan muun asian kanssa ja vasta myöhemmin muistan että pitikin ihan muuta ostaa....

Krisu kirjoitti...

Marketta-ruukku kesällä on ihan must! Paras huulirasva, jonka rahalla voi saada, rasvaisempi Bepanthen voide. Vaaleanpunaisella raidalla varustettu, siis, sininen on vetisempää ja siinä on myös paha maku. Olen käyttänyt tämän talven ja yllättynyt positiivisesti. Kelpaa kyllä myös pojille. Bonusta: imeytyy huuliin, eikä tyynyliinaan illalla, silti suojaa, voi lisätä pitkin päivää ei myöskään vaikuta huulipunan käyttöön.

Elegia kirjoitti...

Minulla on pyörii vaseliinipurkkeja ympäri kämppää. Olen ihan koukussa vaseliiniin, muut huulirasvat eivät minulle kelpaa :D

Ihania kukkia, Marketan voisin hankkia itsellenikin (kunhan ensin selvitän, kuinka vaikea- tai helppohoitoisia ne ovat) ;)

Annie kirjoitti...

Leikkokukissa harmittaa vain niiden lyhytikäisyys, mutta kyllä ne huomattavasti piristävät sisustusta.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Nätti.