lauantai 18. heinäkuuta 2009

Julianne tuli kuvaan

Yksi elokuvataivaan kauneimmista - Julianne Moore tuli tänään yläkuvaani. Se vain tupsahti siihen.. Tuhansista kuvista valikoitui juuri tuo haaveileva, jo loppukesän tunnelmia väreiltään enteilevä kuva. Huomasin, että eilen oli hämärä yö. Mihin katosivat keskikesän valoisat yöt? Ne menivät jo!

Julianne Moore on syntynyt 3.12.1960. Erikoisten roolien näyttelijä on erityisen hyvä rooleissa, joissa rauhallisen pinnan alla kytee voimakastahtoinen nainen. Tunnit-elokuvan Laura Brown teki lähes anteeksiantamattomia ratkaisuja elämässään, mutta hänen oli pakko. Juuri tällaisissa rooleissa Julianne Moore loistaa ja säteilee!

5 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Julianne M. on suorastaan ylimaallisen kaunis! Aito redhead, jonka ihon hohtaa kuultavana.

Yaelian kirjoitti...

Löysitpä kauniin kuvan Juliennesta!

Sooloilija kirjoitti...

Katriina ja Yael, tosiaankin ihan aito punahiuksinen on Julianne. Hänen tyttärellään näytti olevan täsmälleen samanlaiset hiukset kuin hänellä. (Tytär on alle 10v.)

Leena Lumi kirjoitti...

Kuvittele, en tunnistanut häntä Mooreksi! Fanitan häntä aina vaan. Upeita rooleja ja minulle unohtumattomin on elokuvassa Tunnit. Ostin saan jauhoraksuttimenkin..., mutta e kohtaus oli rankka, koska siinä tiheä tunelma masennusta ja sitten se pieni poika...Julianne on lahjakas ja kaunis.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, Tunnit-elokuva on minuunkin tehnyt niin vahvan vaikutuksen. Juliannen rooli siinä oli ehkä näin jälkeenpäin ajateltuna kaikkein rankin ja vaikutti tulevaisuuteenkin..

Halusin valita Juliannesta hieman erilaisen kuvan ja kun tuo tuli vastaan niin se kolahti, vaikkei ole ihan perus-Juliannea. Hänestä löytyi myös paljon rohkeita kuvia..