tiistai 14. heinäkuuta 2009

Selma kävi rokotuksessa


Selma on nyt reilun 12 viikon ikäinen, ja sai tänään ensimmäisen rokotuksensa. Kuukauden päästä käymme eläinlääkärillä uudestaan saamassa vahvistusrokotuksen.

Uni on kisulle maistunut sen jälkeen kun lääkäristä tultiin.
Tässä parin päivän takainen otos kun löysin Selman pehmeän peiton mutkasta..

11 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Selma on hyvässä hoidossa. Saa elää onnellista kissanelämää.

Umaa muistelen minäkin, positiivinen eläimiä rakastava ihminen, joka sanoi ja teki miten ajatteli.

katriina kirjoitti...

Enpä olisi uskonut söpöjen kissakuvien tekevän niin suurta vaikutusta, mutta tämä on NIIN ihanA!
Meilläkin käytiin tänään rokotuksella, mutta ei olla enää yhtä söpöjä.

Ja Tulikärpäsiä puutarhassa odottaa jo kotona katsomista.

Una Reinman kirjoitti...

Söpöliini! <3

Yaelian kirjoitti...

Voi kun se on suloinen!

Leena Lumi kirjoitti...

Ilman, että mitään kilpailua on julistettu ja vaikka minut yritetään jäävätä, koska olen ns. koiraihminen, ÄÄNESTÄN TÄMÄN KUVAN SELMASTA BLOGIMAAILMAN VUODEN KUVAKSI!

Me katsoimme tätä mieheni kanssa ihan hämillämme: Selma katsoa napottaa emäntäänsä ja hiukan ajattelee 'voi ei, taasko poseerausta, no olkoon sitten' ja söpöliini taivuttaa tuon pikkutassunsa tuonne pään yli/päälle hyvin viehkosti...IHAN MIELETÖN TUNNELMA/KUVA/KATSE/KAIKKI.

Sooloilija kirjoitti...

Ihanat kommentit teiltä kaikilta, Arleena, Katriina, Uma, Yael ja Leena. Minustakin tämä on ihana otos. ja kuvattava on syötävän söpö.

Kuopukseni 9v. piti eilen Selmaa sylissään ja totesi, että 'tätä minä ootin kaks vuotta'. Me puhuimme pikkukissan hankkimisesta viimeiset kaksi vuotta ja kun juuri tämä yksilö tuli meille, tuntui se juuri siltä, että hänen piti meille tulla kissaksi.
Koirien kanssa on varmaan sama juttu.

Tänään näimme eläinlääkärissä Nova Scotian noutajan, sellaisen kuin Leena Lumella on. Ihanan näköinen oli. Vastaan on tullut myös Katriinan mäyräkoiran pennun näköinen koira.
Yaelin Bambin näköistä en ole vielä missään nähnyt..

Tintti kirjoitti...

Oi, tahtoo.....

Anonyymi kirjoitti...

Mulle kävi samalla lailla kuin Katriinalle tämän kissakuvan kanssa! Tässä on kuule taulu- tai postikorttiainesta. Aivan hellyttävän upea.

Anonyymi kirjoitti...

Oi hyvänen aika sentään! En kerkeä kesällä käydä lukemassa kaikkeja mieliblogejani mutta ONNEKSI huomasin tämän ihanan kuvan kisusta!!! Itse suloisuus ;O)

juanita kirjoitti...

olen käynyt jo monta kertaa katsomassa tätä kuvaa uudestaan ja uudestaan, selman kuva on niin vetoava, ja muistuu samalla mieleen omien kissojenkin pentuaika.

Anonyymi kirjoitti...

Oi niin suloinen on Selma ja kaunis nimikin :)