tiistai 18. elokuuta 2009

Kissakuva viikolle kun ei tämä emo muuta nyt jouda


Tämä kissaemo vetäytyy nyt unten maille. Mennyttä ovat ainakin hetkeksi ne ajat kun valvoskelin pitkälle yli puoleen yöhön. Nyt on pakko mennä nukkumaan ja herättävä aamulla kukonlaulun aikaan. Kissatkaan eivät jaksa herätä vielä silloin. Vain minä - työläinen, ja koululaiset. Vaatii kuulkaa tottumista..

12 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Ota ihan rauhassa, KUKAAN EI SINUA UNOHDA, joten älä stressaa. Ihan hyvä ajatushan on laittaa vaikka filmi ja viikko,tai miten jaksat. Itse olen omaksunut tämän sinult opitun hurjan tahdin ja tämä kyllä vie välillä voimat.

Koita vain jaksaa nousta...minä olen niin aamu-uninen ja -vihainen, että enää ei tulisi mitään.

Jos ei ehdi mitään muuta, niin onhan sulla ihastuttavia kuvia...

Pärjäile, jaksele!

Yaelian kirjoitti...

Tsemppiä ja toivottavasti työ tuntuu mukavalta. Ja en minäkään tänne unohda tulla, ja blogilista muutenkin muistuttaa sitten,että täällä jotain uutta on.
Ihana kuva kisuista!

Anonyymi kirjoitti...

Älä stressaa ;O) Tärkeintä että pääsee uuden työn vaatimaan rytmiin. Tosin minä olen paraskin puhuja; tillitän silmät tapilla yhteen saakka Heroesin kolmatta kautta koneelta eikä meinaa aamulla päästä pedistä ylös..

Katriina kirjoitti...

Kaikki aikanaan, nyt on aika totuttautua uuteen päivärytmiin. Kokemuksesta tiedän, ettei ole helppoa. Juuri se aikaisin nukkumaan meno ja KAIKEN kivan jättäminen;)

Hyvää yritystä kuitenkin!

violet kirjoitti...

Kqyn kyllä katsomassa jos olisi uutta, mutta odotella jaksetaan.
Kissat olivat oikein hyvä "korvaus".Esikoinen kysyy aina onko uusia kissakuvia tullut.

Anioni kirjoitti...

Tsemppiä! Itse olen ollut nyt 3kk työttömänä, ja vaikka se on periaatteessa tervetullut tauko hektiseen työelämään, ajattelen silti jo kauhulla tulevia työaamuja ;) Jos sitä työtä joskus vielä löytää...

Elisa kirjoitti...

Lykkyä pyttyyn, been there done that. Kaikki me ymmärrämme. Voimia, positiivista puhtia ja tarmoa!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, Yael, Mikaela, Katriina, Violet, Anioni, Elisa:

ihanat kannustavat ja ymmärtäväiset kommentit kaikilla, kiitos.

Huomasitteko, laitoin pikkuisia lisälinkkejä tuonne jutun loppuun. Linkwithin on se mistä tuo 'asetus' löytyy. Sanaa klikkaamalla sinne pääsee..

noeijoo kirjoitti...

Aikansa vaatii tottua, kyllä täältä ymmärrystä löytyy. Alkuun ei muuta jaksa. Kissanpäiviäkin varmaan tulossa, vapaata kai on kuitenkin välillä?

Yaelian kirjoitti...

Näyttää siltä ,että se ehkä etsii Selmaan liittyvät jutut,siis tuo LinkWithin..

Ppi kirjoitti...

Tuttua on, mutta, kyllä siihen tottuu ajan myötä :) On niin kivoja kissakuvia taas.

Paivi kirjoitti...

Ei sitä aina tarvitsekaan postailla :) tsemppiä töihin! Kyllä se on rankkaa aloittaa työelämä tauon jälkeen - olipa se tauko sitten työttömyyttä tai esim vanhempainvapaata. Voimia - kyllä se siitä rutinoituu, vaikka vaikeaahan ne iltanukkumiset ja aamuheräämiset meistä monelle ovat ;-)