maanantai 24. elokuuta 2009

Uutinen, jolla on herkuteltu rapakon takana..


Uutisjutussa kerrotaan, että 'Poliisin kiinni ottama 'outo vanhus' osoittautui Bob Dylaniksi'.

Juttu meni niin, että jossain päin New Jerseytä käveli jonkun mielestä oudon näköinen vanhus. Se joku soitti poliisin paikalle. Ilman henkilöllisyyspapereita liikkunut mies esitteli itsensä Bob Dylaniksi. Poliisit olivat parikymppisiä. Dylan oli kävelyllä ennen keikkaansa Willie Nelsonin ja John Mellencampin kanssa. Poliisit kuljettivat miehen hotellille, jossa selvisi, että 'outo vanhus' todellakin oli 68-vuotias legenda Bob Dylan..

Mitähän poliisipojat miettivät tapahtuneen jälkeen.. Saivatkohan läksytystä esimieheltään, ja vanhemmiltaan.. Itse juttu löytyy täältä.

Kuvassa Dylan 1960-luvulla. Heinäkuussa tänä vuonna Dylan on kuullostanut ja näyttänyt tältä. Bändi kuullostaa hyvältä, eivätkä minun silmäni näe Dylania 'oudon vanhuksen' näköisenä..

12 kommenttia:

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Mä kyllä voin samaistua noihin poliiseihin ... kuka nyt tuollaista 'outoa vanhusta' tunnistaisi! Ja hehän tekivät vain työtään.

Yaelian kirjoitti...

Kyllä taisivat poliisipojat vähän möhlätä.Ja pidättää joku ei häiritsevän "outouden" takia on kyllä aika kummallista muutenkin....

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Se oli kait mennyt niin että dylanista oli tehty valitus ja soitettu poliisit - ne ne poliisit tekivät vain työtään.

Sooloilija kirjoitti...

Ihan todellista jutun laitaahan me ei voida tietää.. Onhan Dylan aina ollut aika erikoislaatuinen, hyvin 'epäamerikkalainen'; ei hymyile eikä ole mukavan tyypin oloinen joka mutkassa..

Juu, poliisit tekevät aina työtään, käskystä.

Sooloilija kirjoitti...

Ainiin, puolustan kuitenkin suurta legendaa ja vaatisin, että koulun musiikkitunneillakin pitäisi valistaa mitä kaikkea Dylan on meille kaikille sukupolville säveltänyt!! Ei mikään turha heppu, vaikkei omaakaan maailman kauneinta lauluääntä. Eikä vaikuta maailman miellyttävimmältä persoonaltakaan aina.. Ainakaan varmaankaan silloin kun poliisit pidättävät hänet outona vanhuksena..

Hane kirjoitti...

No mut hei, tarttihan sen nyt jotain tehdä, kun kerran pidätettiin ??? Jos täällä Suomessa alettais viemään putkaan jokainen "oudosti" käyttäytyjä, niin ei riittäis kyllä putkat enää ,,,;o) Outo juttu...ja samalla huvittava.

Sooloilija kirjoitti...

Hane, jospa Dylan vaikka juuri oli LUOMASSA jotain, runoa tai säveltä. Jospa me vaikka tulevina vuosina vaikka hyräillään sitä laulua mitä hän pidätyshetkellä mietti, ja kentis käyttäytyi oudosti..

;D Monia on teorioita !

arleena kirjoitti...

Ikäpolvien kuilu erotti, ja poliisit tekivät tehtävänsä.

Ei sillä, että minäkään olisin oudosti käyttäytyvää vanhempaa miestä tunnistanut muutaman kymmenen vuoden takaseksi laulajaksi

Annie kirjoitti...

Eikös se ollut harhaillut jonkun pihamaalla, taloja katselemassa? Ameriikassa varmaan soitetaan poliisit heti, jos joku outo tyyppi hiippailee pihalla. Ja Dylan nyt on aika eksentrinen eikä hänellä ollut henkilöpapereita. Oma väki sitten tunnisti Dylanin Dylaniksi, kun nuoret poliisinklopit eivät tunnistaneet. Näin ainakin kuulin, en ollut paikalla...

Paivi kirjoitti...

Hassu uutinen sinänsä, mutta ymmärrettävä ainakin omalta kantilta ajateltuna, sillä minä en ainakaan tunnista suurin piirtein ketään julkkiksia kadulla vaikka päälle kävelisivät... Hauska siis että muitakin samanlaisia tolloja maailmassa on ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ai kamala ;O) Naurattaa tuo uutinen, nykynuorison on ilmeisen pihalla... Outoa että hälytetään poliisi paikalle kun on oudon näköinen vanhus liikenteessä ;O)

Leena Lumi kirjoitti...

Ja minä totean vain, että Bob Dylanin musiikki elää aina vain ja minulle hän on yksi Suurista!

USAssa poliisi muten tarttuu joka asiaan. Hauskin tarina koskee kanadalaista kaukaista sukulaistani, joka VAHONGOSSA ajoi Chicagoon, eikä löytänyt sieltä ulos, vaan ajoi niinku samasta kohdasta liian monta kertaa;-) Siihenkin puuttui poliisi! Onneksi olen opettanut Aulille pari tosi rumaa suomalaista sanaa...