keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Salma täyttää 43 tänään !

Eilisen postauksen jatkona, Salman tietoja tutkaillessani huomasin, että hän täyttää tänään 2. syyskuuta 43 vuotta. Salma on Neitsyt horoskoopiltaan. Vaikuttaa vahvalta persoonalta. Hän on saavuttanut mainetta ja kunniaa myös tuottajana ja ohjaajana.

Salma meni keväällä naimisiin upporikkaan ranskalaisen miehen kanssa, häitä vietettiin Venetsiassa, mukana oli myös heidän pieni tyttärensä Valentina Paloma, joka täyttää nyt syyskuussa 2 vuotta. Kirjoittamani juttu löytyy tästä.

Ja vielä jatkoa tyylistä: tässäkin Salma on onnistunut täydellisesti pukeutuessaan elokuvan ensi-iltaan kokomustaan (näyttää olevan muutaman vuoden takainen Volverin ensi-ilta). Hiukset poninhännällä on jännittävä oivallus; täydellistä !

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

43 vuotta? Käsittämätöntä miten kaunis tämä nainen on, eikä ole muuttunut tippakaan aikoihin. Joillakin on vaan hyvät geenit..

Anonyymi kirjoitti...

Pakko vielä pistää tämä, törmäsin tähän videoon surffatessani ;O)Salmaa uransa alusta..

http://www.youtube.com/watch?v=Bu6ivs8QTko&feature=player_embedded

Leena Lumi kirjoitti...

Täydellisen upea nainen, joka tietää, että ponkkari on aina in. Huotkaa myös hänen ryhtinsä...

Leena Lumi kirjoitti...

Tuo ihmettelevät kisut on mainio kuva...uteliaisuutta...lievää närkästystä vastapuolelta...,mutta loppupeliessä: hmmmm, kai tuosta pitää sitten tykätä.

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, kyllä 43 v.
Ja katsoin tuon hauskan youtuben, hauska hampurilaismainos, pääosassa Salma Hayek, tuleva SuperStar!

Leena, ponkkarin-ponnarin voi laittaa niin monella tapaa. Mutta Salmalla se näyttää kerrassaan ihanalta!

Kisut ovat juuri noilla fiiliksillä kuvassa kuin kuvailit. 'Pakko tykätä'..

Sari kirjoitti...

No ups, eipä uskoisi! Kaunis ja ryhdikäs nainen, jolla on läpitunkevat silmät. Pitkästä aikaa olen taas herännyt henkiin täällä blogimaailmassa. Tässä on ollut kaikenlaista kiirusta yms. häslinkiä, mutta jospa tämä tästä taasen... ;-)

juanita kirjoitti...

muistan, miten jokin aika sitten suomessa käytiin uutisotsikoiden perusteella väittelyä ponnari-kampauksen sopivuudesta, ja tässähän sen voi hyvin nähdä, miten ponnari on onnistuessaan aivan hyvä vaihtoehto!

Sooloilija kirjoitti...

Sari, sinäkin sanoit ryhdikäs. Pitää yrittää pyrkiä Salman ryhdikkyyteen.
Tervetuloa takaisin kuvioihin Sari.

Sooloilija kirjoitti...

Juanita, totta. Mutta voihan sen ponnarin laittaa epätyylikkäästikin..
Salma on upea kaikissa kampauksissa!

Paivi kirjoitti...

En ehtinyt eilen kunnolliselle blogikierrokselle ja Salman synttärit meni ihan ohi! Hän on ihana ja seksikäs nainen, kantaa ikänsä hienosti ja näyttää siksi nuoremmalta kuin on. Salma on ollut yksi minun naissuosikkejani pitkään.

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, samaa mieltä olen kanssasi. Enemmän toivoisin Salmalta hyviä rooleja ja elokuvia, mutta hän vaikuttaa nyt hieman siellä taustoilla..