perjantai 11. syyskuuta 2009

Kissakatsausta

Meidän Selma ajelee mielellään avoautolla rennon näköisenä.. Eilen se katsoi tästä korista myös tv:stä Eläinsairaala-ohjelman (kuva alla), jossa esiintyi lehmiä, hevosia ja koiria.. Aika coolia, sanoisin..Kun nukkumaanmenoaika koittaa, on meillä kuopuksen huoneessa tämän näköistä. Huomaa Selman autuas unityyli.

Mukavaa, syksyistä viikonloppua kaikille!
Lisää juttuja suollan viikonlopun aikana.

11 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua täältäkin!
Tosi cooleja ovat molemmat kisut, ja Selma erityisesti tuossa korissa:-)

Leena Lumi kirjoitti...

Tuntuu kodilta ja Selma on selvästi jo filmitähtiainesta, kuten elokuva-arvostelijan kissalle sopiikin;-)

-Anne- kirjoitti...

Tässä tulee tosi syvällinen kommentti: Iik, aah, ooo ja ihanaa! =D Ei tuollaisista kattikuvista voi muuta sanoa.
Hauskaa viikonloppua!

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Kun minä ja isoveljemme olimme todella pieniä, olimme samankokoisia - änkeydyimme erääseen tyhjään pajukoriin ja leikimme siinä merirosvoja. Siitä on oikein veikeä kuva, vähän kuin tuo kisu tuossa :) .

violet kirjoitti...

Aivan huippu toi eka kuva! Selmaa ajaa luu ikkunasta pihalla;-)

Pitää näyttää pojille....

Katriina kirjoitti...

Kylki kyljessä nukkuminen on parasta! Selma on hyvin kuvauksellinen kissa.

ii kirjoitti...

Heh! Meidän kissasta on vastaava avoautokuva :) Todella koomisia otuksia nuo kissat silloin tällöin.

arleena kirjoitti...

Ihana kissa tai kissat.
Kuopukselle on niistä paljon iloa.

Sari kirjoitti...

Voi että noi teidä kisulit on ihania. Tänään kävin läheisessä lemmikkieläinkaupassa, jonne tuodaan myös adoptoitavia kissoja usein ja siellä oli taas kaksi kissaa annettavaksi adoptioon. Toinen oli pelastettu jostain täältä metroplexistä ja kissalla oli vain kolme raajaa, yksi oli jouduttu amputoimaan, kun oli katkennut niin monesta kohtaa.

Sen lisäksi näin taas niin järkyttäviä kuvia yhdestä NYLJETYSTÄ kissasta, ettei mitään rajaa. Mutta tuo kyseinen kissa voi kuulema hyvin ja on saanut rakastavan kodin. Minä itse taas sain sellaiset traumat, kun mietin, miten sairas pitää ihmisen olla, että tekee tuollaista eläimelle? Sori tää vuodatus, jotenkin nyt vaan oli just toi asia täs mielessä, kun vasta tulin tuolta eläinkaupasta kotiin. Huh...

Eikä taida tarttea sanoo, että mulla tää kissakuume ei vaan hellitä ja olen nyt koettanut saada miehen päätä kääntymään lemmikin ottamisen puolesta ja nyt näyttää jo valo keltaisen vihertävältä. Eli saas nähdä.

hanne kirjoitti...

Kissat ovat aina niin ihania!!
Mun vanhemmalla kissalla, 8v. on pieni pahkura kyljessä...en tiedä onko rasvapallo vai kasvain...vien hänet maanantaina eläinlääkäriin...
Lötjönen ei tykkää yhtään autossa olemisesta...hän itkee koko ajan säälittävästi...ja nyt meillä on on matkaa 50 km ja takas...ennen oli lääkäri kotikaupungissa...

Sooloilija kirjoitti...

Yaelian, Anne, Leena, Tuure, Violet, Katriina, Ii, Arleena, Sari, Hanne:
kiitos ihanista kommenteista.

Vastaan tässä kaikille yhteisesti, että varsinkin kun kuulee tuollaisia tapauksia, josta Sari kertoi, tulee mieleen, että meidän ihmisten tulee suojella eläimiä pahoilta ihmisiltä, jotka haluavat satuttaa kaikkein viattomimpia.

Hannen kissalle lämpimiä toivotuksia täältä ja onnea eläinlääkärikäynnille, toivotaan, että pahkura ei ole mitään vakavaa. Meidän tuo Tikke on 8½-vuotias ja minäkin epäilen, että se ei ole ihan kunnossa, joten eläinlääkäriin käy senkin tie pian..