tiistai 1. syyskuuta 2009

Tyyleistä..

Olen ihaillen saanut lukea tämän syksyn aikana monien bloggaajien juttuja tyyli-ikoneista. Moni miettii syksyn tullen vaatetuksensa värejä ja tyyliä. Minä en ole oikein joutanut, joten olen vetänyt kaapista päälle sitä mitä olen löytänyt. Muutaman t-paidan ostin äskettäin työpaidoiksi. Juhlia ei ole näillä näkymin tiedossa, joten juhlavaatteita ei tarvitse miettiä, vielä..

Kuvan Salma Hayekin meksikolais-espanjalaishenkinen tyyli miellyttää, mutta omalla kohdallani tuo olisi jo ihan juhlapukeutumista, niin paljon koruja Salma kantaa hehkuvan punaisen paitansa päällä. (korvakorut ovat jo ihan liikaa!). En omista enää pitkiä hiuksia, mutta jos omistaisin, laittaisin niihin ruusun juhliin lähtiessä.

Yhden huivin olen ostanut tälle syksylle, ja sen väri on harmaa. Huiveja omistan joka lähtöön, monia värejä. Syksyssä parasta on se, että saa kietoa kaulaansa huiveja. Pitkiä, valuvia, villaisia, pörheitä, sileitä.. Punasävyinen huivi on haaveissani.

Kate Winslet näyttää rennolta harmaassa huivissaan ja mustassa takissaan. Kate pukeutuu muutenkin siviilissä rennosti, lähes aina farkkuihin ja villatakkeihin. Lisäksi hän kantaa usein mukanaan isoa laukkua. Pidän hänen tyylistään.

Tämä tyyliraportti oli nyt tässä. Hieman perehtyneempiä ja fiksumpia raportteja löytyy lukemistani blogeista..

terveisin töistä-aika-väsynyt-Sooloilija-joka-vain-haaveilee-vaateostoksista

12 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Minä näen sinut Salma Hayekin punaisessa! Älä vain osta nyt punaista huivia, osta kaikki muut värit!

Värit ovat outo juttu: entiset inhokkini pinkki ja sitten voimakas punainen ovat nyt ne must-värit. On myös kiinnostavaa nähdä, miten paljon väreillä voi muuttua kuin ihan toiseksi. Eri väri viestii ulos kuin tunneaaltoja. Ennen käytin vain mustaa ja taisin olla joidenkin mielstä vähän kylmänoloinen, sitten otin pinkin oamkseni ja sain kuulla olevani suloinen!, ja nyt haluan sotkea mustan, pinkin ja verenpunaisen! Ihanaa kokeilla uusilla väreillä, mutta musta ja tietyt ruskeat jäävät aina osaksi peruspuvustoani. Eihän tämä ollut liian pitkä sepustus, katsos tämä jphtuu tummanpunaisista gladioluksista: ne huokuvat tuossa isossa maljakossa vieläkin...

Hayekissa on muuten sitä jotain...

Leena Lumi kirjoitti...

Ja sitten näen sinut vielä tuossa softissa lilassa, joka on tuossa Audrey -yliökuvassa.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, minusta Salma on hurjan kaunis, ja tuo aina esiin meksikolaisia juuriaan! Hänelle punainen sopii hurjan hyvin.

Jännä juttu, että punainen sopii myös vaalealle naiselle. Sinä olet nyt täysin tummanpunaisten gladioluksien huumaassa. Ne ovatkin majesteetillisia kukkia!

Hentoa lilaa hieman vierastan, mutta sopii ainakin tuon yläkuvan taustaksi. Aijaa, olihan minulla pari vuotta sitten juuri tuon sävyinen huivi eli hento lila.

Hannele kirjoitti...

olen huolo laittaan mitään,
en edes sadesuojaa

Yaelian kirjoitti...

Täällä syksyä joutuu vielä kauan odottamaan,joten mulle tuollainen ei vielä ole ajankohtaista. Selma on niin kaunis tuossa kuvassa! ja Katen tyylistä pidän minäkin. Itse käytän aika paljon mustia vaatteita,joita sitten eri värisillä asusteilla voi piristää...

Elisa kirjoitti...

Minäkin olen huivifriikki, niitä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä! Iso laukkukin löytyy! t. Täälläkin väsyä ja duhadeduutta

arleena kirjoitti...

Syksyllä eli nyt pitäisi tod täydentää vaatevarastoa. Vilkaisin ohimennen Stockmannilla, mutta en vielä ostanut mitään.

Sooloilija kirjoitti...

Hannele, no onhan sinulla tuommoinen hyvä sadehattu, et tarvitse sateenvarjoa. ;D

Jael, Katekin käyttää paljon mustaa, ei pukeudu oikein koskaan missään näkemissäni kuvissa mihinkään räikeään väriin. Hyvin hillittyä on hänen tyylinsä.

Elisa, sinulla oli hyvä tyylipostaus tässä eräänä päivänä, paljon hyviä kuvia.. Ja ne huivit, on ne ihania!

Sooloilija kirjoitti...

Arleena, täälläkin on tänään käyty Stokkalla, siksi oikeastaan tämä postauskin.. Insipiraatiota on haettu, mutta kukkarolle keveämpää pitäisi löytää..

Paivi kirjoitti...

Salma Hayek on kyllä ihana nainen, samoin kuin hyvin samanoloinen Penelope Cruz - ihania tummia kaunottaria, jotka tällaiselle vaalealle ja haalealle uppoaa kuin kuuma veitsi voihin :) Ollapa niin upea!

On ollut jännä huomata, että yleensä minä en pahemmin tykkää juuri silloisella hetkellä muodissa olevista vaatteista, mutta tämän syksyn vaatekuvat ovat olleet minun mieleen. Ja itsellekin on tullut haave uusien rättien ostamisesta - joskin kyllä haluaisin säästellä budjettia marraskuun Teksasin matkalle - sieltä kun varmasti löytyy niin paljon kaikkea kivaa hieman edullisemmin kuin Stockalta.

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, samaa mieltä, kyllä nuo tummat kaunottaret ovat ihania, mutta niin on vaaleampi Kate Winsletkin.

Kylläpä olisi mukava päästä Teksasiin shoppailemaan. Sieltä sitten hankit kaikkea ihanaa!

Katriina kirjoitti...

Syksy on ihanaa, kun voi taas käyttää kunnon vaatteita (lue: peittäviä). On ihanaa käyttää grafiitinharmaata, joka sopii Winslett-raidalliseen tukkaani. Mutta sinulle sopisi punainen huivi upeasti!