lauantai 21. marraskuuta 2009

Kissat pikkujoulutunnelmissa

Haimme varastosta joulukoristelaatikon. Se haetaan joka vuosi ajoissa, sillä se sisältää meidän kaikki mahdolliset jouluun liittyvät asiat; pöytäliinat, ikkunatähdet, tonttulakit ja tietenkin ne kuusenkoristeet.

Meillä on ollut muutaman vuoden ajan tämä lemmikeille (kissoille tai koirille) tarkoitettu tonttulakki. Tikke-neidistämme (8v.) on joka joulunaika otettu onnistuneita kuvia lakki päässä, mutta Selmalla on vielä niin pieni pää, että lakki valahti sen silmille. Selma täytti tällä viikolla 7 kk. Joulukoristelaatikossa sitä kiinnostivat eniten kuusenpallot. Tonttulakki pysyi sen päässä muutaman sekunnin ajan.

Voi olla, että tänä vuonna meille ei kannata laittaa joulukuusta. Ei aitoa eikä muovista. Asia harkinnassa vielä.

13 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Enpä usko, että onnistuva kuusi ja pallot;-) Hanki sellainen kuusenmuotoinen valojuttu. Niitä on hyvin kauniitakin tai sitten sypressi, johon ripustat...ai niin...ehkä et voikaan ripustaa...,hanki siis joku kaunis valojuttu.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, juu, ei onnistu kuusi ja pallot. Pitää odottaa, että Selmasta kasvaa 'vanha ja viisas sekä laiska', sitten voidaan taas kantaa kuusi sisälle joulun aikaan.

Kallistun valoihin.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Hauskaa joulun odotusta!

Minullakin on moinen alkanut jo... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tuure. Tässä se joulu lähenee kun seuraa lasten ja kissojen touhuiluja.

t. Sooloilija

arleena kirjoitti...

Olipas suloinen kissatonttu.

Annie kirjoitti...

Hih, onpa söpö.

Ppi kirjoitti...

Voi noita suloisia otuksia, kyl on niin hymy naamalla täällä :)

Saattaa tosiaan olla niin, että kuusi ja koristeet saisi Selmasta vähän liian uteliaan tarkkailijan.

Toisaalta, muistan erään joulun siskoni luona, kun kylään tuli hirvikoiranpentu. Se hepuloi ympäri olohuonetta ja kuusen kohdalla aina nuuhki palloja, mutta ei sitten muuta.

Una kirjoitti...

Hihi. =)

Näytävät jo väsyneen jouluun. ;D

<3

Paivi kirjoitti...

Elukat tonttuhatuissaan ovat aina niin suloisia :) Meillä oli monta vuotta perinteenä lähettää ihmisille joulukortti meidän koirasta tonttuhattu päässä - nyt kun koiraa ei enää ole, perinnettä jatkaa tytär eli jatkamme ystävien ja tuttavien terrorisoimista kuvilla Tiimari-korttien sijaan ;-)

Onhan niitä nykyisin niin paljon ihania joulukoristeita ja jutskia, että kuusi palloineen ei ole mikään välttämättömyys. Itselläkin on muistissa kun asuimme kaksikerroksisessa rivarissa ja yhtäkkiä alakerrasta kuului kauhee kolinaa kun koirarouvamme oli mennyt tutkimaan kuusta vähän liian läheltä ja se oli ottanut ja kaatunut :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei ;O) Täydet pisteet tonttuhattu-kuvasta!!!

violet kirjoitti...

Arvaat ehkä että meidän kissafanipojat (ja minä itse!) ilahtuivat ikihyviksi näistä kuvista.
Nyt vaativat Selmasta samanlaista.
Sanoin että voin pyytää mutta että menee ehkä eläinrääkkäyksen puolelle jos ressukka pakotetaan liian isoon lakkiin;-)

Sooloilija kirjoitti...

Arleena, Annie, Ppi, Una, Päivi, Mikaela ja Violet; kiva kun tykkässitte kissojen kuvista. Lisää tulee sitten joulukuussa, juttuihin ja sivupalkkiin.

Selmastakin sitten kunnollinen kuva tonttulakki päässä. Se on nimittäin alkanut tykätä siitä tonttulakista, se ei häiritse sitä enää. Eilenkin Selma otti pienet unoset se lakki päässään. Aina vain ei ole kamera esillä ja valmiina kuvaamaan. Mutta lisää kuvia tulee siis myöhemmin.

Hannele kirjoitti...

Hihi, söpöjä :)