maanantai 11. tammikuuta 2010

Kevät jo mielessä


Sama kuvio toistuu elämässäni aina: heti tammikuun alussa, kun joulu on karistettu mielestä, rupean odottamaan Kevättä! Yllätyin jälleen kerran tiedosta, että useimmat kaupat ovat auki nyt sunnuntaisin, joten kävin ostamassa kotiini Vihreää. 
 
Nyt kulutan maanantaisen vapaapäiväni tehden pieniä sisustuspuuhia, keitän tomaattikeittoa ja olen vain. Kissoillakin on hyvin maanantaitunnelmat. Katson otteita Sovitus-elokuvasta, jonka posti toi joku päivä sitten. Se on elokuva, joka inspiroi kauneudellaan, sen puvustus ja lavastus on niin hienoa! Tällä kertaa riittää joidenkin kohtausten katsominen..


9 kommenttia:

violet kirjoitti...

Ai sulla on kans tämä heti tammikuussa alkava kevät;-)?
Mulla edistää aina joka vuosi myös.

Sooloilija kirjoitti...

Violet, aina on..

Idylli ei ole enää kovin ihana: Selma kaatoi juuri korkean kapean maljakon, jossa palmun oksa kasvaa. Olin tietenkin kaupassa silloin. Parketti näyttää kivalta kun sinne on kaatunut vettä !!! ;(

Annie kirjoitti...

Minä odotan paukkupakkasia ja kimaltelevia hankia toivon mukaan pitkälle maaliskuuhun asti. Rakastan kaikkia vuodenaikoja, mutta etenkin syksyä ja talvea.

Yaelian kirjoitti...

Kun valoa tulee lisää niin voi alkaa jo ajatella kevättä.Ja vihreä piristää aina...Voi sitä Selmaa....

Sooloilija kirjoitti...

Annie, sehän se Suomessa parasta, vuodenajat. Mutta ei paukkupakkasia maaliskuulle, minulle ainakaan!

Yael, tänään on ollut valoa; aurinko on paistanut muutaman tunnin ajan. Selma on NIIN utelias ja lehtivihreä kiinnostaa ihan hirveästi.

Katriina, kirjoitti...

Kevättä pukkaa mullakin heti joulun jälkeen. Ostin jo alennusmyynneistä kaksi heleänpastellia kaulahuivia harmaata takkia elävöittämään. Kaupoissa kiertelin tänäänkin ihastelemassa raikkaita kevätvärejä.

Mieli halajaa aina uutta.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, meitä on siis muitakin, meitä kevättä odottavia..Se piristää niin mieltä tuollainen pastellisävyjen ostaminen ja kaupassa katsominen. Ihan kaikkea ei kuitenkaan voi uutta ostaa. Joskus riittää katseleminen.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Mul on ihan sama!! Ennen joulua on jouluodotus, sitten tulee joulu, ja uusvuos, ja sen jälkeen kevätodotus!

Vaikka tämä talvi on ihan kivaa kyn sellainen on kerrankin tullut :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuure, ihan on yllätys melkein ollut tämä talvinen talvi.. Enkä ole oikein nauttinut kun en ole ulkoilmaihminen, mutta talvi on ajatuksena kiva..

t. Sooloilija