lauantai 6. maaliskuuta 2010

Toivoisin, ja on tunne, että

 Colin Firth
voittaa tänä vuonna miespääosa-Oscarin
suorituksestaan Tom Fordin ohjaamassa elokuvassa A Single Man.
Toivon näin.
Britti Firth kisaa kovassa sarjassa, muut ehdokkaat ovat:
Jeff Bridges
* George Clooney
* Morgan Freeman
* Jeremy Renner
Lisää sunnuntain ja maanantain välisenä yönä jaettavista Oscareista tässä linkissä.   
Jos ns. veikkaukseni menee pieleen, ei se mitään, kuka tahansa tästä miessarjasta on varmasti palkintonsa ansainnut. Vain Jeremy Renner on minulle uusi tuttavuus, muut ovat pitkän linjan konkareita, upeita miesnäyttelijöitä! 

6 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Tätä elokuvaa yritämme ehtiä katsomaan, sillä olen lukenut tästä nyt pitkän artikkelin ja mielenkiinto heräsi. Eikä vähiten siksi, että elokuvan ohjaaja Tom Ford tunnetaan ennen kaikkea suunnittelijana, joka nosti muotitalo Cuccin '90-luvulla miljardien arvoiseski brändiksi ja mukana on ihailemani Julianne Moore, joka filmissä yrittää hukuttaa viiniin elämänsä pettymyksiä.

Katriina kirjoitti...

Taas kuulostaa vakuuttavalta ja kiinnostavalta elokuvalta. Odotan aikaa, jolloin taas tulen oikeasti lähteneeksi katsomaan jotakin.

Sooloilija (=Soolis) kirjoitti...

Leena ja Katriina,
olen odottanut tätä elokuvaa jo viime vuoden lopusta lähtien. Tulisi jo! Vielä viikko!

Minusta tässä on kiehtova tarina, sellainen, joka porautuu ihmisen syvimpään. Minua kiehtovat myös sellaiset elokuvat, joiden tarina tapahtuu lyhyessä ajassa, kuten tässäkin yhden päivän aikana. Joskus on tosi rasittavaa katsoa elokuvaa, joka kahlaa läpi vuosikymmenet. Siinä pitää sitten melkein sormilla laskea, että minkäs ikäinen näyttelijä nyt onkaan ja missäs vuosiluvussa nyt oltiinkaan..

Joten mars elokuviin me kun tämä saapuu kaupunkiin!

Susa kirjoitti...

Minuakin kiehtoo kovasti elokuvat, jossa tarina tosiaan tapahtuu lyhyen ajan sisällä, vaikkapa juuri vain vuorokauden jne.

Ja Colin..hän on niin kertakaikkisen ihana, vastustamaton näyttelijäpersoona, että kovasti hänelle jo pystiä toivon minäkin!

Ppi kirjoitti...

Tuosta leffasta on Colinia paljon hehkutettu ja minusta hän on Oscarin ansainnut jo monesta muustakin roolistaan.

Sivuosan toivoisin Christoph Waltzille, oli niin herkku Kunniattomissa paskiaissa.

Toistaalta Oscarit ovat tuota Hollywood-osastoa ja mielestäni esim. täällä blogissasi käyty keskustelu ja arvostelu korostaa monesti näyttelijöitä ja elokuvia, jotka eivät koskaan saa arvostusta tuossa gaalassa.

Ja mehän, perhana sentään, tiedetään kuinka asian laita on :)

Sari kirjoitti...

Juuri meinasin kysyä, että oletko jo nähnyt tämän elokuvan. Kävin katsomassa kyseisen elokuvan viime viikolla ja vaikutuin. Toteutustapa on mielenkiintoinen ja välillä tulee tunne, kuin päähenkilö eläisi koko ajan jonkinlaisessa lasikuplassa, joka on valmis räjähtämään sirpaleiksi hetkellä millä hyvänsä. Mieleenpainuva ja erilainen elokuva!

Mutta olen hiukan kahden vaiheilla tämän paras miespääosa-Oscarin kohdalla, sillä vaikutuin syvästi myös tänään näkemäni Jeff Bridgesin roolista elokuvassa Crazy Heart, joten saapa nähdä, kummalle pysti ojennetaan. Mutta kohtahan se nähdään... ;-)