tiistai 9. syyskuuta 2008

Tavallisen tiistain tunnelmia..

Olen aina syksyisin innoissani kun kesän tv-uusinnat loppuvat ja eri kanavat ovat ostaneet uusia sarjoja, joita kovasti ennen niiden alkua mainostetaan. Tässä yksi onnistuneimmista lehtimainoksista, jonka olen nähnyt. Yle on panostanut nyt uusien sarjojen tehokkaaseen mainontaan. Niinpä mainostamisen uhrina rupesin seuraamaan mm. tuota Tell Me You Love Me-sarjaa. Sano että rakastat on K15-sarja; sisältää pohdintoja parisuhteista ja seksistä, suorasukaisesti. Katsoin ensimmäisen jakson, toinen jakso viime lauantaina jäi väliin, mutta ei huolta: se tulee uusintana tänään tiistaina klo 22.20. Juuri sopivaan aikaan, lapsetkin ovat jo nukkumassa.

Sopranosia seurasin satunnaisesti aiemmin, mutta en jaksanut sitä realistista väkivallan kuvausta. Herkullisinta oli Tonyn käynnit naispsykiatrin juttusilla ja perhekuvaukset. Harmi, että väkivalta sai sarjassa niin suuren sijan.

Täällä on syysmarkkinat. Kuopus kinusi itselleen lelukojulta tuon marsupehmon, joka on kieltämättä suloinen ja hyvin aidon näköinen. Katoin hänelle tämän näköisen aamupalan tänä aamuna, kylläpä se pientä koululaista ilostutti. Markkinoilta ovat myös omenat, joista teen omenapiirakan tänään.

Tänään, vihdoinkin kaiken muuttohässäkän jälkeen, pidän kotipäivän. En lähde mihinkään heti aamusta asioita hoitamaan. Asiat odottakoot. Kirjoitan nyt blogia, täytän kalenteria ja päiväkirjaa, kirjoitan osoitteenmuutoskortit, kirjoitan kirjeen ja kortin. Iltapäivällä vasta lähden liikenteeseen. Taustalla soi Robbie Williamsin Lazy Days.

4 kommenttia:

Puisto kirjoitti...

Luulin ihan, että tuo marsu on oikea!

Mulla on Sopranoksesta jäänyt ne ihan eka jaksot näkemättä. Pari viimeistä kautta seurasinkin sitten tarkasti. Mun mielestä hyvä sarja, siinä on niin hienoa kuvaa joka jaksossa.

Ja se vihoviimeinen jakso tehty niin kutkuttavaksi, koko ajan miettii, koska ja mitä. Hieno!

Onhan se väkivaltainen, mutta mielestäni väkivalta näytetään juuri niin rumana kuin se on. Ei siis ollenkaan ihannoiden. Välillä olin kyllä ihan että häh, mitä tässä tapahtui.

katrilli kirjoitti...

Toimiiko nettisi nyt kunnolla ystäväni? On niin mukava lukea kirjoituksiasi taas tauon jälkeen.

Ihana tuo tyttäresi marsu, ihan oikean näköinen.

Mukavaa kotipäivää Sinulle !

Halauksin katrilli

Sooloilija kirjoitti...

Papi, juu Sopranos on hieno sarja. Pitää vaan sulkea silmät välillä.. Realistisesta ja karusta kuvauksesta pidän ja hyvin rakennetuista henkilöhahmoista.

Katrilli, ei toimi vieläkään varsinainen laajakaista, käytän avointa verkkoa, joka heikolla signaalilla välillä katkeaa, mutta tänä aamuna on toiminut moitteettomasti.

Kiitos, tässä minä vieläkin istun, välillä suoristan selkääni, meinaan painua ihan kumaraan..

Anonyymi kirjoitti...

Kotipäivät ovat ihania! Toivotaan, että saat netin asialliseen kuntoon pian!

Krisu