keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Lukuiloa ja kaupunkikuvaa


Ostin lehden, kansikuvan mukaan, sisällä oli hyvä Julianne Mooren haastattelu, lisäksi oli juttua George Clooneysta (ihana kuva!) ja Tilda Swintonin pukeutumistyylistä. Mukana oli myös jotain ylellisyysjuttuja, jotka eivät koskaan tule koskettamaan minua (esim. Miamin parhaat ostospaikat), mutta joskus on hyvä nousta arjen yläpuolelle. Aika hyvä lehti.

Kotini läheltä, tänään keskiviikkona otettu kuva, vanhan ja uuden yhteensulautumisesta.. Joskus on hyvä kävellä kotikulmillaan kamera kädessä, näkee ihan uudesta kulmasta mm. rakennuksia. Tässä kuvassa on taustalla alle kymmenen vuotta vanha uudehko kerrostalo ja etualalla torin vanhoja aittoja, niiden ikää en tiedä..

3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Voisinkin ostaa tuon lehden pelkästään Clooneyn kuvan takia :)

Tosi kiva tuo kuva. Ja hyvä idea lähteä tutuille kulmille kameran kanssa, täytyykin kokeilla

Sooloilija kirjoitti...

Merja, sen Clooneyn kuvan vois vaikka seinälle laittaa, jos vielä harrastaisi teinityyliä;että laittaisi kuvia ja julisteita seinään!

Sophia kirjoitti...

Heh, ostin muutama vuosi sitten InStylen juuri tuon saman Julianne Mooren kansikuvan takia; kuva ja pitkä juttu Mooren elämästä ilmestyivät siis jo noin 3 vuotta sitten InStylessa... :) En tiedä, onko Jadessa nyt käännettynä sama juttu...?