keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Keskiviikon tunnelmia


Tänään on väsyttänyt enemmän kuin kertaakaan tälle syksylle. Uskon, että kaamos alkaa tehdä tehtävänsä. Ja vaikka kuinka yrittää taistella vastaan, niin silti se pääsee niskan päälle..


Olen tutustunut perinpohjaisesti toimitettuun James Dean-opukseen, joka sisältää hyviä ja isoja kuvia, harvinaisiakin, sekä paljon tarinoita legendaarisesta ja erikoislaatuisesta Deanista.
Olen lukenut tarkkaa selostusta hänen kuolemastaan ja järkyttynyt, jälleen kerran.

Marlon Brando toteaa, että 'James Deanissa oli hienovaraista energiaa ja epämääräistä haavoittuvuutta'.
Joku muukin on tänään ottanut rennosti meillä; kissa löysi tyttären petaamattomasta sängystä ihan parhaimman pesän, peittoa vielä vähän kierrettin kissan ympärille, se kelli siellä tiiviissä paketissa, niin tyytyväisenä.

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Rakastan kissoja, nyt muiden.

PupuLihavisto kirjoitti...

Kissat on kyllä niin lämmön perään, vaikka omastakin takaa noilla tuota lämpöä piisaa. Meiänki Viljami-kissa tykkää ottaa "aurinkoa" ikkunalla olevan pöytälampun alla ja ikkunalaudan alla vielä patteri hohkaa... :)

Sophia kirjoitti...

Hassua, minäkin olen tällä viikolla googlaillut James Deania ja ajattelin, että pitäisi katsoa Jättiläinen tai Eedenistä itään. Nuoren kapinallisen katsoin lapsena ja teininä niin monesti, että osaan sen liian ulkoa...