perjantai 14. marraskuuta 2008

Pienen budjetin ostoksia ja haaveilua isommista ostoksista


Aamusta on kiva olla liikenteessä, ei ole ruuhkaa missään. Ihailin pakkasaamussa torilla näitä pajuhäkkyröitä (mitä ne ovat nimeltään?), niitä oli myynnissä montaa eri kokoa. (Hinta jäi epäselväksi, myyjä kun puheli aittaputiikissaan puhelimeen jotain tilausta, en jäänyt odottelemaan..). No, käyn tänään vielä uudestaan näitä katsomassa ja hintoja kysymässä. Haluaisin pikkupihalleni tai oven viereen tuollaisen, ei tarvisi ostaa kuin yksi ulkovalosarja siihen köynnökseksi..
Edit. iltapäivällä: noiden tötteröiden materiaali on koivunvarpua. Pienempi maksaa 29 ja isompi 39 euroa.


Tämän päivän väri on turkoosi - ostin hurmaavalta tuoksuvan ja maistuvan turkoosin huulirasvan, sen pin-up-henkinen rasia on nyt ihan omani. Ostin viime viikollakin huulirasvan, mutta se katosi jo 12-vuotiaani taskuihin.. Tätä uutta joudun nyt varjelemaan ja piilottelemaan, ettei sekin päädy tyttären käyttöön.. (Anttilassa myydään näitä huulirasvoja).
Läppärini päivän kuvana on turkoosia taustaa vasten kuva Penélope Cruzista tämän vuoden Cannesin elokuvajuhlilla. Penélopella on erittäin kaunis turkoosinsininen kapea mekko, jonka olkaimet ja reunus ovat tummanpunaista samettia. Kaunis!


Kahvit ja jouluteet nautittiin ystävän kanssa omenaisten leivonnaisten kera. Nyt kun on saanut käydä ystävän kanssa herkuttelemassa ja sydäntään keventämässä, on hyvä tulla kotiin siivoamaan. Ajattelin kantaa matotkin ulos.. Parkettilattia on likaisia tahroja täynnä. Minulla ei ole parketinpesuainetta, voinkohan käyttää muita, vahvempia aineita laimennettuna ?

12 kommenttia:

aino kirjoitti...

turkoosi on hyvä väri. tuo mieleen meren..
huulirasvaa tarttisin myös, tuo on aika kivassa purkissa.

eikö tiskiainetta voi käyttää kaikkeen siivoukseen?
itse ainakin käytän. eipähän mene mikään pinta pilalle ainakaan.

hyvää viikonloppua ja siivousintoa!

Sooloilija kirjoitti...

Aino, minulla on tänään turkoosi pitsireunainen toppikin päällä.
Juu tiskiaine voisi olla hyvä ja mieto pesuaine.

Mukavaa viikonloppua sinnekin. Vielä en päässyt tästä koneelta mihinkään, matot odottavat ovella, että joku veisi ne jo vihdoin ulos...

violet kirjoitti...

oon myös siivoskellut koko päivän , kun kovasti on kerääntynyt. Aika tyhmää puuhaa. Ainakaan tänääne i ole huvittanut sitten yhtään.

Mieluummin katsoisin vaikka jonkun elokuvan;-)

Virpi P. kirjoitti...

Kävitte Robert'silla! Sinne mekin Eickan kanssa yhdessä suunnistetaan, kaupungin rauhallisimpaan ja miellyttävimpään paikkaan. Siellä on katto tarpeeksi korkealla.

Kivoja häkkyröitä, noitahan voi somistaa joka vuodenaikaa sopiviksi. Ja nyt kutsuvat valot siihen.

Merja K kirjoitti...

Vitsi toi Penolope on kaunis, olisi kiva nähdä joskus neitokainen suoraan sängystä nousseena. Tosin veikkaan että näyttäisi silloinkin ihan filmitähdeltä :)

Kiva pajuhäkkyräiset, toivottavasti päätyvät ostoskoriisi.

Iloista viikonloppua!

Sooloilija kirjoitti...

Hei teille, kävin juuri kysymässä noiden häkkyröiden hintaa, pienempi 29 e ja isompi 39 e. Ne ovat muuten KOIVUNVARPUA, eivät pajua. Koivu kestää paremmin ilmastonvaihteluita. Tosi tukevilta vaikuttivat. taidan ostaa, vaikka hinta on minun budjetille aika kova. Mutta onhan niistä iloa sitten pitkiksi ajoiksi!

Merja kirjoitti...

Penelope on kyllä hurmaava aina.

Mitäs tykkäsit muuten siitä kd langin levystä?

arleena kirjoitti...

Minäkin pidän noista varpuoksakolmioista, mutta meillä on kartiokuuset pihalla. Mietin laittaisinko niihin valot vai annanko lumen ja kuuran koristaa vain.

Parkettipesuun käytän ihan mietoa yleispesuainetta ellei satu olemaan parkettipesua. Yleensä parkettipesuaine on käytössä.

Sooloilija kirjoitti...

Merja,Penélope on tosiaan niin luonnonkaunis..

Tykkäsin K.D.Langin Watershed-levystä,sen viipyilevästä ja sentimentaalisesta, aikuismaisesta otteesta rakkauteen..

Arleena,kartiokuusetkin ovat kauniita, valojen kanssa ja ilmankin.

Parketti on hieman erilainen pestä kuin laminaatti,puhumattakaan muovilattiasta.. (Meillä on molempia;parkettia ja muovia).

noeijoo kirjoitti...

Robert'silla pyörähdin eilen minäkin, mutta oli liian täyttä ja läksin pois. Oikein harmitti, kun jo maistoin suussa vahvan kahvin ja jonkun ihanan leivonnaisen.

Siivousta olisi edessä täälläkin, ei kyllä yhtään huvita, vaan jos porukalla tekee, niin nopeammin se on ohi.

Viikonloppuiloa!

Taru kirjoitti...

Pienen budjetin ostokset ovat juuri parhaita ja itseasiassa suuren budjetin ostoksien haaveilukin on mukavaa. Minä haaveilen uudesta sohvasta!! Viikonloppuja!

Ps. Voi kumpa saisin tänne kotiin tuon teidän kahvitarjoilunne. Näytti herkullisilta nuo leivonnaiset.

Sooloilija kirjoitti...

Eicka, me oltiin Robertsin ainoat asiakkaat silloin aamulla!
Ja voi kun se siivous on joskus niin takkuista, into hiipuu joka kerta, vaikka alussa olisi kuinka innoissaan.

Elisa, reilun kokoista omenamuffinia söi ystäväni,minä söin voitaikinapohjaista leivonnaista, jossa oli lämmintä omenapalahilloketta sisällä.. Ihan suli suuhun.