sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Juhlahumussa

Tässä teille vielä juhlavan päivän päätteeksi palanen suklaabrownieta vaniljajäätelöpallon kera. (Ohje löytyy MTV3:n Mitä tänään syötäisiin-ohjeista. Tätä valmistetaan telkkarissa ensi torstaina 29.1. ja ohje löytyy myös K-kauppojen Ruoka Pirkasta.)

Seuraavassa kuvasatoa ystäväni synttärijuhlista. Onnea hänelle vielä kerran ja kiitokset hienoista juhlista. Laitan alkuun kuvan lahjastani ja sitten juhlapaikan sisustuksesta ja kattauksesta:


8 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Juhlat on aina mukavia. Minäkin olen miettinyt, pitäisikö pitää tasavuosisynttärit ystävien iloksi. Ne on vasta kesällä, on aikaa miettiä.

Kiitos kommenteista blogissani. Tytär odotti kovasti kommentteja, oli niin ylpeä työstään. Joten kiitti sinulle!

Harmi,ettei onnistanut arvonnassa, hieno kirja!

Sooloilija kirjoitti...

Tuike, juhlien järjestämisessä on oma stressinsä, mutta ne ovat ystäville ihana tapahtuma, jota voi muistella pitkään..

Olen itsekin miettinyt, että jos minulla on viiskymppisenä vielä ystäviä niin haluaisin ehdottomasti heille järjestää kunnon tunnelmalliset kemut! Jollain ihanalla teemalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sun lahja on aika ihana ;O) Itsellänikin on samaa tyyliä oleva pussukka pikkukolikoille, tuollaiset retro-50-lukuhenkiset jutut on niiiiin söpöjä!!

arleena kirjoitti...

Mukavilta juhlat näyttivät kuva-annin perusteella.

Suklaakakku herkullista.

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, olen sellainen, että ostan lahjat aina sen mukaan mitä itsekin haluaisin. Ihan himoitsen tuota vintage-pussukkaa, siksipä ajattelin, että ystävänikin siitä tykkäisi.

Arleena, tunnelmallisesti paikka oli sisustettu. En halunnut tarkemmin laittaa kuvia, vieraita kun oli niin paljon, että aina olisi joku tullut kuvaan.

violet kirjoitti...

Olisin ilahtunut tuollaisesta pussukasta myös. Ja voi, hieno mallinukkein!
Pidin 40-veesynttärit pari vuotta sitten ja naisilla oli kuulemma kovasti kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

oli varmaan erikoiset ja hienot synttärijuhlat.Tuo sukaaleivos oli kyllä herkullisen näköinen!menny vapaat autorempassa;)eilen tyhjeni kumi ja syyksi palljastui rautainen sookka joka oli menny renkaan läpi....muutenki sakko renkaat menee sit tänään uusiksi,ihanaa saada uudet nokialaiset alle;)))joten nähdään!!!ja mukavaa päivän jatkoa ...sptä tulee kunhan ehdin ,kiva lueskella sun kuulumisia täältä,mut silloin jää omat kertomatta...palataan!

anu kirjoitti...

Oi tuo ihanan herkullinen tuo eka kuva!!!
ja kaunis juhlakattaus! ja pussukka on upea!

Iloista maanantaita!
Anu