perjantai 6. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen tekele

No nyt on kuopuksen kanssa 'korkattu' uusi ompelukoneemme. Väkersin tämän mekon barbielle. Kuopus suunnitteli ja minä yritin ommella. Kun työ oli tehty ajattelin, että olisi kannattanut aloittaa vaikka pöytäliinan reunojen ompelemisella. Todella vaikeaa oli ommella tällaista pientä pukua, eikä sitä voi kovin läheltä katsoakaan, mutta lapsen mielestä puvusta tuli ihana.

Seuraavia projekteja jo suunnitellaan. Äitini luota saimme kassillisen pitsinauhoja ja kankaita. (Kaikkia ompeluksia en aio täällä esitellä, tämä ensimmäinen nyt piti laittaa, jo lapsenkin mielestä..)

10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tosi ihana onkin! Muistan miten väkersin omalle Barbilleni aikoinaan vaatteita, muttei koneella.Varmaankin on vaikeaa tehdä tuollainen minimaalisen pieni vaate! Mutta ihana on!

Merja K kirjoitti...

Teillähän on varsin toimiva tiimi, kun kerran löytyy suunnittelja ja ompelija :) Sitä paitsi mekko näyttää tosi hyvältä!

Iloista viikonloppua

noeijoo kirjoitti...

Ihana mekko! Hienosti suunniteltu, kelpais varmaan lapselle itselleenkin tuollainen mekko.

Sooloilija kirjoitti...

Yaelian, Merja ja Noeijoo, Kiitos. Pitsit ovat meistä nyt ihanan hurmaavia, tässäkin mekossa niitä on monenlaisia.. Silti ripaus moderniuttakin on.

Katsoimme juuri tv:stä Vihervaaran Annaa, se on niin ihanan viaton ja rehellinen sarja, sopii aikuisille ja lapsille. Puvustus on sarjassa hurmaavaa.. Viimeinen virallinen talvilomapäivä on lapsilla menossa. Jotain kivaa pitäis vielä keksiä..

arleena kirjoitti...

Onpas kauniit vaatteet Barbiella, ihan Barbien synttärien kunniaksi.

Sooloilija kirjoitti...

Ai niin, Barbie täyttää 50, tulee naisen ikään!

katriina kirjoitti...

Ihana mekko! Ja ihana äiti, joka tekee lapsen pyynnöstä vaatteita Barbille.

Meidän äiti ei koskaan tehnyt. Itse yritin väkertää, mutta mitä sitä 7-vuotias osaa yksin. Valmiita vaatteita ei myöskään Ruotsin-matkoilla saanut ostaa juuri koskaan. Ei se silti estänyt leikkimästä pitkään ja hartaasti barbeilla.

Helmiina kirjoitti...

Ihana mekko.

Tuima kirjoitti...

Pukuhan ON ihana!

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kommenteista. On se ihan kivannäköinen puku, mutta ei kestä oikein tarkkaa tutkimista.. On melkein kuin päälle tehty..