lauantai 21. maaliskuuta 2009

Lennokkaat suunnitelmat hidastuivat

Aiai, oikeassa kädessäni on ihan kauhea särky, en pysty noita pieniä saksia käyttämään ja kangasta leikkaamaan.. Suunnitelmat olivat suuret: Elisa haastoi minut tekemään elämänmakuisia, epätäydellisiä, hauskoja sydämiä ja ajattelin heti tarttua toimeen. Omistanhan ihanan Tilda-kirjankin mistä löytyy hyvä sydämen kaava.

Kaikenlisäksi kävin tällä viikolla kirpputorilla katsomassa kankaita 'sillä silmällä' ja löysinkin suloista vaaleanpunaista ja herttaista ruudullista. Ne olivat kyllä hyvälaatuisten vauvanvaatteiden muodossa (kuvassa alla), mutta ostoksiin meni yhteensä 3 euroa. Rupean niitä pian saksimaan sydämen muotoisiksi, kunhan saan tämän kipuilevan, ja voimat sormista vieneen jännetuppitulehduksesta kärsivän käteni kuntoon.. Sitten rupeaa sydämiä tulemaan! Mutta muistakaatte: Elämänmakuisia sydämiä eli luultavimmin EI siis täydellisiä eikä virheettömiä kaunottaria..

Eikös olekin suloiset pikkuihmisen vaatteet, kohta kuitenkin muussa muodossa.. Nauhaakin on kahta sävyä. Ja kissaneitimme on aina puuhissa mukana.

10 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Mitenkä sinä nuo raaskit silputa? On söpöt mekot, mutta kai ne sydämetkin sitten... Pidä käsi levossa, muuten ei parane. On tullut saksien käytöstä samoja huolia. Mukavaa viikonloppua!

pikkujutut kirjoitti...

Samaa kysyn, kuinka raaskit?
Lepoa toivottelen myos.

katriina kirjoitti...

Harmillinen vaiva! Ei kai sitten muu auta kuin läträtä kipugeeliä pintaan ja ehkä suuhunkin jotakin ja pitää käsi levossa.

Mukavaa lauantai-iltaa siitä huolimatta!

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos teille Tuike, Pikkujutut ja Katriina. En minä viitsi noita kauniita tyttövauvan vaatteita kenellekään säilyttää, ja koska ne olivat niin halpoja ja silti hyväkuntoisia niin niistä tulee oikein hyviä sydämiä kankaiden puolesta.

Kipulääkettä on jo suun kautta otettu. Hieman hellittääkin..Mutta tämä vaiva uusii monta kertaa viikossa. Läppärin näpytteleminen ja koneessa oleva kiinteä hiiri eivät ole parhaimpia mahdollisia juttuja..

arleena kirjoitti...

Suloista pakerrusta näyttäisi tulevan.

violet kirjoitti...

Kissat on kyllä aina askarteluissa mukana;-)
Muistan miten äitini oli asiasta aivan hermona välillä. Esim. kaavoittaminen ja kankaan leikkaaminen oli aika...mahdotonta.

imlacking kirjoitti...

Kivan värisiä noi nauhat, mä ostin kans noin viikko sitten jotain vaaleanpunaista nauhaa, vissiin vähän vaaleampaa vielä kuin tuo "vaaleampi" noista. Toivottavasti voisi laittaa sitä nauhaa pian johonkin tai tehdä siitä jotain.

Sooloilija kirjoitti...

Ei muuta kuin kaikki vaan pehmosydämiä tekemään!

Sooloilija kirjoitti...

Ei muuta kuin kaikki vaan pehmosydämiä tekemään!

Sooloilija kirjoitti...

Jostain syystä tuo yllä oleva kommentti tuli kahdesti..