perjantai 20. maaliskuuta 2009

Pienestä menee ihminen sekaisin


Lapset lähtivät eilen torstaina pienelle reissulle isänsä kanssa, tulevat vasta sunnuntaina päivällä. Eilen torstaina olin ihan perjantaitunnelmissa kun lapset lähtivät, nyt perjantaina olen ollut ihan lauantaitunnelmissa, varmaan huomenna lauantaina luulen, että on jo sunnuntai. Itseasiassa, tein äsken ajastimella valmiiksi jo Sunnuntaiklassikonkin. Rupesin sitä ihan hädissäni tekemään kun ajattelin, että nyt on lauantai-ilta.

Ja kaikki tämä sekaannus vain siitä, että lapset ovat pois kotoa. Kuinkahan mökkihöperöksi sitä tulisi jos aina ihan yksin vain asuisi..

Peräti kaksi ystävää on minua tänään käynyt täällä tervehtimässä. On ihana saada jutella silmätysten ystäviensä kanssa. Tänään olen tarjonnut mm. suussasulavaa (Stokkan) ruispatonkia, leipäjuustoa, suklaakeksejä, karjalanpiirakoita. Lämmintä ruokaa en ole jaksanut itselleni laittaa. Mitä sitä turhaan. Kokkailen sitten taas kun on lasten takia pakko.

6 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Positiivisesti ajatellen sinulla on nyt yksi paiva jemmassa :).

Mukavaa viikonloppua
1

katriina kirjoitti...

Oikeastaan sinä painit peruskysymysten äärellä: mitä teen ajallani ja elämälläni;)
Sehän meitä kaikkia askarruttaa heti, kun kun saa omaa aikaa. Minä olen jo puoli vuotta miettinyt, annanko vain ajan virrata lävitseni vai pitäisikö tehdä jotakin hyödyllistä. Saa nähdä, ehdinkö keksiä vastausta.

Papi kirjoitti...

Ota nyt vain rennosti, ihan itsesi kanssa. Kaunis keltainen on maljakossasi muistuttamassa jotenkin ihan selvästi kevätpäiväntasauksesta.

arleena kirjoitti...

Tuo sekoiluhan kuulosti mukavalta, miten mukava havahtua sunnuntaina, kun luulee olevan jo maanantai ja huomaakin, että vielä o sunnuntaita jäljellä

Minun täytyy myöntää, että joskus lauantaiaamuisin kun herään ajattelen töihin lähtöä (perjantaiksi) ja mikä ihana tunne, kun huomaan että onkin lauantai.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Nautin joskus yksinolosta, ja silloin vasta kannattaakin laittaa herkkuruokaansa.

Sooloilija kirjoitti...

Hei kommentoijat! Uskotteko kun sanon, että nyt lauantaiaamuna kun heräsin niin piti miettiä, että mikä kuukausi nyt on..
Olen ihan sekaisin..

Lapset ovat tahollaan syöneet hotelliaamupaloja, polskutelleet kylpylässä, laskeneet mäkiä ym. Ja minä täällä kotona ihmettelen vieläkin, että mitähän tekisin..