torstai 16. huhtikuuta 2009

Tänään on kevät !


Meidän pikkuruisen pihan kukkapenkistä nousee nyt tällaisia pieniä sormia muistuttavia punaisia.. En muista mitä kaikkea syyskuussa kukkapenkkiin laitoin, mutta sieltä ne nyt alkavat nousta.

Kissaneitikin pääsi tänään tarkkailemaan kukkapenkkiä ja aurinkoa. Nupuilla ovat pensaidenkin oksat. Minä olen kukkien ja pensaiden nimissä ihan onneton, erikoisemmat nimet eivät jää mieleen.. Pitäisi tehdä kai jokin muistilista siitä mitä kaikkea omassa pihasessa kasvaa..

Aamupäivän auringon valo on kaunista, se on lupaavaa. Sen varjot ovat matalalla ja valo siivilöityy vielä hieman utuisesti.

Kevätilmettä laitoin hieman tähän blogiinkin, vaalensin sivupohjaa ja muutin joidenkin kirjainten väriä.. Pientä fiksausta vain..

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihanaa kun teillekin on tullut kevät!! On niin kiva katsella miten luonto herää taas talven jälkeen.

Kiva vaalea pohja, vaikka pidin myös siitä vihreästä.

Tuohon allaolevaan leffaan heräsi kiinnostus, kun mainitsit sen muistuttavan Babel-elokuvaa,joka oli hämmentävä ja kiinnostava.

Sooloilija kirjoitti...

Yaelian, kyllä nyt kevät maistuu ihan eriltä kun ei pihallakaan enää ole lunta. Joku kummallinen vitsaus on se, että usein vappuna vielä tulee ne viimeiset kylmät ja räntäsateet ennenkuin kevät kunnolla alkaa! Joskus on kyllä hellettäkin. Eli kevät on oikukasta aikaa.

Babel on iskostunut ikuisiksi ajoiksi mieleen. Eilen juuri oli tv:ssä puhe, että nyt alkaa tulla enemmän sellaisia globalisaatio-elokuvia, jotka käsittelevät ilmastoa ja muita ajan ilmiöitä. Eli kantaaottavia elokuvia. Monikansallinen Babel on siitä erinomainen elokuva!
Tämän Blindnessin aihe oli aika yksipuolinen, se sokeutuminen, ja siitä johtuvat eloonjäämistaistelut. Aika karua katsottavaa, raakakin..

Papi kirjoitti...

Ihania kevätkuvia! On tämä niin ihmeellistä joka vuosi, aina siitä iloitsee ja sitä hämmästelee, miten luonto heräilee. Oho, meni ihan runoiluksi :)

Toivottavasti tyttösi kipuilu on jo poispäin menossa.

arleena kirjoitti...

Näyttää kuin maasta putkahtaisi tulppaaneja - vai oletko istuttanut sipuleita.
Ostin tänään valkoisen kosmoskukan siemeniä, kylvän niitä avomaalle toukokuulla.

Silmut ovat sielläkin hyvällä alulla

Sooloilija kirjoitti...

Papi, tyttö on jo tervehtymään päin. Nyt odotellaan minun ja pikkusiskon mahdollista sairastumista..

Keväästä tosiaan joka vuosi jaksaa innostua, se on ihana asia.

Arleena, istutin sipuleina viime syyskuussa kaikki mitä laitoin; oli tulppaania, narsissia, jotain pientä ja matalaa liljaa ym.. Mielenkiintoista seurata mitä sieltä nousee..

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hauskasti määritetty! Onhan se. Vihdoin! Tahtoo vain lisää sitä ;)

violet kirjoitti...

Olen iloinen puolestasi kevään merkeistä kun tiedän miten niitä on siellä saatu odottaa.
Mitä tulee kasveihin niin minusta on jännää kun ei tiedä mitä maasta tulee!
Nytkin tuolla on yksi juttu josta mies tietää mikä se on (on itse laittanut kasvamaan) mutta vain arvuuttelee mua ja sanoo "katso kasvioppaasta";-)
(kohta katsonkin...)

Sooloilija kirjoitti...

Lepis ja Violet; katsokaahan tämän perjantaiaamun postaus. Takatalvi se sitten iski. Lunta lunta lunta!!